2777
2789

چون روز پر خیر و برکتیه

مثلن پیج اینستامو از ۲۰۱۲ دارمش باز کنم 

کلن ۱۰۰ تا فالور دارم ۹۵۰ تا ریکوئس

به نظرتون یه دختری که توی شهرستانه و مجرده و ۳۰ سالشه این کارو کنه خوبه یا بد؟اونم بدون هیچ هنر خاصی

کلن میخام دیدگاهتون رو بدونم وگرنه من کاری که حالمو خوب کنه یا بهم انگیزه بده رو انجام میدم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

یا با خاستگارم برم بیرون با اینکه زیاد بهش حس خاصی ندارم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی که چیز خاصی نیست یه کاره کاملا معمولی احساس خوب و بدی هم راجبش ندارم اما دومی بنظرم برو باهاش آ ...

اولی رو تا حالا چند بار تصمیم گرفتم ولی چون شهرمون کوچیک و فضولو قضاوت گر زیاد داره همیشه پشیمون شدم و خیلی حرکت بزرگی میدونمش 

اولی رو تا حالا چند بار تصمیم گرفتم ولی چون شهرمون کوچیک و فضولو قضاوت گر زیاد داره همیشه پشیمون شدم ...

ن بابا انجام بده ۱۰۰ تا مه چیزی نیست مامان من ۹۰ تا فالور داره خالم ۵۸ سالشه ۹۰۰ تا فالور داره