2777
2789

بستگی به کار و دستور پزشکت داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری بیماری نیست

متاسفانه تو ایران مثل بیماری تلقی میشه

اگر مشکل خاصی نباشه 

چرا که نه  

من خودم تا روز آخر سرکار بودم 

خییییلیم بهم خوش میگذشت

شبش یه دل درد تیز و کوتاه گرفتم مثل صاعقه

رفتم بیمارستان و دکترمم اومد و یک هفته زودتر از موعد

سز کردم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
گفته آمینو انتی بالا بوده

چند سالته ؟ فامیلی ؟ آمینو سنتز ریسک اش بالاست ، خدایی نکرده بچه سقط میشه، من خودم آمینو انجام دادم ، بچه ام الان ۴ ساله شه سالم ، ولی برگردم عقب هیچ وقت این کار و نمی کنم

چند سالته ؟ فامیلی ؟ آمینو سنتز ریسک اش بالاست ، خدایی نکرده بچه سقط میشه، من خودم آمینو انجام دادم ...

۲۶ نه فامیل نیستم سابقه هم هیچ کدوم تو اقوام نداریم  انتی بالا بوده گفته آمینو بدم 😓😓😓

بچه دوم میشه بچه اول تصادف کردم ۷ ماهگی سقط شد

به نظر من همه چیزت خوبه ، لزومی نداره آمینو سنتز بدی ، با یه دکتر دیگه مشورت بگیر سلفری بده، بعضی دکتر ها به خاطر قرداد با آزمایشگاه آمینو سنتز می نویسند

به نظر من همه چیزت خوبه ، لزومی نداره آمینو سنتز بدی ، با یه دکتر دیگه مشورت بگیر سلفری بده، بعضی دک ...

دکترم نگفت سونوگرافی که‌رفتم‌گفت انتی بالای برو آمینو مستقیم فرستاد پیش دکتر برای امینو گفتن هنوز زوده هفته ۱۵ 😓😓