2777
2789

امروز تو پارک کنار یا مغازه دو تا دختر ۸ ۹ ساله اومدن چیپس و سیگار خریدن رفتن روی صندلی پارک نشستن کشیدن بخدا دستاشون اینقدر کوچولو بود مشخص بود زیر ۱۰ سالشونه واقعا میخوام بدونم چه خونواده داغونی دارن اینا اصلا بنظرم دختری که زیر ۱۸ ساله سیگار میکشه دیگه آینده تباه شده حقیقتا کسی که به سلامتیش آه نده به هیچی اهمیت نمیده.

چند شب پیش هم ساعت ۱ شب یه دختر ۱۵ ساله با دوست پسرش بیرون بود یعنی اینقدر ببخشید بدون پدر و خانوادس که تو ۱۵ سالگی ساعت ۱ ۲ شب با پسر بیرون باشه خدا عاقبتمون رو بخیر کنه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تربیت بچه یکی از سختترین کارای دنیاست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دختر و پسر نداره

کسی که زیر ۱۸ سال میره سمت نوشیدنی های الکلی و پاد و ویپ و سیگار و دخانیات و مواد 

تا ۳۰ سالگی عوض نشه فاتحه اونو باید خوند

تربیت ها و نظارت ها خیلی سهل انگاری شده تو ایران متاسفانه 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

الان روشن فکرها با گفتن سرت به زندگی خودت باشه وارد میشوند،

روش‌عن‌فکرا🙄👌🏻

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

وای سوپر مارکتا نباید خب به زیر ۱۸ سال بفروشن خوبه یکمم وجدان داشته باشن🤦🏻‍♀️👩🏻‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اره وحشتناکه 

زیادم شده این چیزا خصوصا دوست پسر 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏