2777
2789
عنوان

کار در منزل

90 بازدید | 11 پست

سلام خانما

خواستم یه موضوعی رو اطلاع بدم 

من یه مدته دنبال کار در منزل هستم.الان نزدیک یکساله یه کانال تو روبیکا داشتم که ترجیح دادم بعداز ازمون اموزش و پرورش اونجا ثبت نام کنم.اما هرروز یه لینک ثبت نامی میزاشتن و میگفتن حتما باید با کد معرف ما باشه تااحراز هویت شما برای ما بیاد.یبار با نرم افزار بلو یبار ویپاد یبار آگاهی ....

اما هربار کد معرف رو میزنی برای اونا پول یا امتیاز میره

جالبه من هربار اینکارو کردم به امید اینکه کار بده.اخرشم گفت نه خانم به شما کار نمیدیم درحالیکه احراز هویتمم درست بود🙃دیروز هم یه شرکت بسته بندی تو تلگرام پیدا کردم به اسم نیکان با مدیریت خانم بهزادی و خوبانی.

عضو زیاد داشت و رضایت بسته بندی هم گذاشته بود.خلاصه دیروز پیام دادم شرایط کارتون چیه امروز برام فرستادم و گفت مبلغ۵۵۰ تومنم باید برای بیمه کالا بزنید.خداروشکر گوگل کردم اسم شرکت رو فهمیدم کلاهبردارن و چقدر همینجوری از مردم پول گرفتن.اسکرین نظرات رو براش فرستادم بلاکم کرد😄

خواستم بگم حتما قبل از واریز پول اول سرچ کنید

من همچنان در جستجوی کار در منزل معتبر هستم

شماهم موفق باشید🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متاسفانه اینجوری دوست ندارم.دلم کار بسته بندی میخواد.دوست دارم یکم از گوشی فاصله بگیرم

انشالا پیدا میکنی

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
کار ادمینی میکنم ،خداروشکر بعد از گشتن پیدا کردم معتبرشو

ببخشید..از کجا پیدا کردی،، دیوار هر سری نگاه میکنم بنظر کلاهبرداری میاد به ده جا پاس میدن،،مثلا به فلان آیدی تل پیام بده باز یک لینک دیگه میده 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

ببخشید..از کجا پیدا کردی،، دیوار هر سری نگاه میکنم بنظر کلاهبرداری میاد به ده جا پاس میدن،،مثلا به ف ...

متأسفانه خیلی جاها کلاهبرداری میشه، واسه من معتبره ،ازطریق یکی از اشناها معرفی کرد،خواستی ایدیشو برات بذارم

متأسفانه خیلی جاها کلاهبرداری میشه، واسه من معتبره ،ازطریق یکی از اشناها معرفی کرد،خواستی ایدیشو برا ...

ممنون میشم...من ادمین حضوری نمیخام 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

انلاینه

میشه آی دی شو بذارین..ممنونم

میشه آی دی شو بذارین..ممنونم

work_omidvar

عزیزم این  هست ،شرایطش هم اولش ۱۹۰ من پول دادم بعد استخدام شدم ..پیام هم دادید بگو برای استخدام شرکت نواوران کار  پیام میدم