من که باورم نمیشه ما هنوز عقد نکردیم ایران نیست ولی باز فرش اینجا بود به بیرون یه خرید باهم میرفتیم حداقل به همه مسائل اهمیت میده یعنی بیشتر چت میکنه برای خوشگذرونی طور یه بار نمیپرسه مثلا چیزی لازم نداری یا چی حالا ناگفته نمونه دو سه باری برام همینجوری خودش واریز کرده اما خب حتی اون موقع هم نیگف برات پول زدم یا بگه قبلش چیزی میخوای نمیخوای این نرماله الان یا بعدا هم همینه چند ماهه نامزدیم دوسه بار کلا خودش واریز زدهه نگفتم بهش اصن
رفتارت خیلی مهمه، نزار چیزی تو دلت بمونه با زبون خوش بیان کن. مردا معمولا جزئی نگر نیستن و توجه هایی که ما داریم رو ندارن. منم اوایل چنین مشکلاتی داشتم الان رابطمون خیلییی بهتر شده و توجهش خیلی بیشتر شده، کارایی میکنه که من اصلا فکرنمیکردم بلد باشه
یا خودشیفته است یا ببخشی براش مهم نیستی من نمیخام ته دلت را خالی کنم شوهر سابق من تو نامزدی هم همین طور بود کاش توجه کرده بودم ازدواج نمیکردم نمیخام بگم حتما که خدا نکرده کارما بگیره منو ولی اینا همش نشانه است لطفا دقت کن چون همه اینا تک وجودش نهادینه میشه ببین یک مرد حامی نگفته همه کار باید برا شریک زندگیش بکنه اگه نمیکنه نه که بلد نیست نمیخاد براش مهم نیست اولویت نیستی دقیقا عین شوهر سابق من به من بود هیچ کاری توجهی نمیکزد میگفت بلد نیستم بعد من چنان شد یه پا استاد دل بدست آوردن که من تعجب کردم آخرم گفت از اول دوستت نداشتم بازم میگم نمیخام بگم جدا شو میگم دقت کن این رفتارش نرمال نیست اونا که میگن بلد نیست اتفاقا مردا همه چی زا خوب بلدن بسته به طرف داره همه چی خوب بلدن
یا خودشیفته است یا ببخشی براش مهم نیستی من نمیخام ته دلت را خالی کنم شوهر سابق من تو نامزدی هم همین ...
این به من نگفت بلد نیستم یه بار دعوا کردم باهاش بعد گفت من در حد نامزدی الان هزینه میکنم در حد نامزد فعلا زنم نشدی من در مورد مسائل مالی بود اون موقع دعوا کردم که اینو گفت اما در مسائل همدلی کردن هم اهمیت نمیده مریض میشم توجه نمیکنه فقط میگه خب برو دکتر خب فلان یا ناراحت باشم میگه چیه همش ناامیدی