2777
2789

تولد ده سالگی خواهرمه . خیلی بچه ارومیه من یه چیزی میگم ولی شما نمی‌تونید تصور کنید . مامانم میگه حوصله ندارم  اینم تولدش یادش نیست فعلا بهش نگیم تا ماه بعد براش هدیه بخریم

طفلکی بچه این دوسه سال اخر خیلی بهش بی توجهی شده 

دوتا بچه زیر ۳ سال داره مامانم.  تا خواهرم طرف هرکدومشون میره دعواش میکنن که چرا گردنشو بد گرفتی چرا بد بغلش کردی. الان زنگ زدم بهش بهونه می‌گرفت که مامان شام مرغ گذاشته من دوست ندارم منم گفتم برات پاستا سفارش میدم 

حالا مامانم زنگ زده به من گریههههههه که تو یه کاری کردی دختر ده ساله ی من  از من بدش میاد بابات یه کاری کرده بچه دوماهه به من وابسته نیست 

کارم بد نبوده که نه ؟ عذاب وجدان نگیرم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری بچه بد بار میاد

داداش من بچه بود مامانم غذا که درست میکرد بعضی غذاهارو می‌گفت دوس ندارم و نمیخورم...بعد بابام ،مامانمو مجبور میکرد که بچه گرسنه می مونه بلند شو یه غذای دیگه واسش درست کن

نتیجه ش این شده که داداشم با ۲۴ سال سن همچنان به غذاها ایراد میگیره و مامانم با پادرد شدید باید بلند شه برا آقازاده غذای دلخواهشو درست کنه...

درعوض،برادرشوهرم همسن داداشمه اتفاقا به لحاظ غذایی بدتر از داداشمه اما غذا هرچی باشه و حتی اگه دوس نداشته باشه قشنگ میشینه ‌نون پنیر ،نون و ماست و...میخوره

غر نمیزنه به مامانش که بااااید بلند شی برام فلان چیزو درست کنی

تولد رو باید بگیریداما غذا رو موافق نیستم که چون دوست نداشته شما براش غذا سفارش دادید

هزار دفعه به مامانم گفتم درست غذا بپز مرغ رو آب‌پز میکنه برای خواهرکوچیکم بدون  هیچی اون ۲ سالشه اونطوری دوست داره آیت بزرگه این غذاها رو نمیخوره که 

اینجوری بچه بد بار میادداداش من بچه بود مامانم غذا که درست میکرد بعضی غذاهارو می‌گفت دوس ندارم و نمی ...

این اصلا عادت نداره بگه این غذا رو میخوام اونو نمیخوام . خیلی وقت ها غذای فریزشده میخوره از مدرسه میاد هرچی باشه درست میکنه میخوره امروز دلم براش سوخت گفتم پاستا میخوای گفت آره