2777
2789
عنوان

احساس خفگی میکنم از دست شوهرم

151 بازدید | 4 پست

من به شبار رمز گوشیشو شانسی پیدد کردم دیدم با همه همکارلش راحته شوخیای جنسی هم در کم کرده بود .به روش نباوردم اونارو پروتر میشه.گوشیش رمز داره میدونم باز به کاراش ادامه میده ولی نمیتونم ثابت کنم عزت نفسمو ازم گرفته .خیانتش در ابن حده با همکاراش راحته کلا با خانوما راحته روشنفکره اقا .بخاطر بچم تحملش میکنم نمیخوام دعوامون رو ببینه اونروز میگفت من شبا یواشکی گریه میکنم جگرم کباب شد .ولی تو خودم میریزم چیزی از گلوم پایین نمیره همش حس خفگی دارم چیزیم میگم برمیگرده میگه تک به من شک داری فلان ولی نمیخوام وقیح تر بشه چتاشو به روش نمیارم چکار کنم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضی از تاپیک ها رو خوندم 

من از اکسم جدا شدم سه سال تو رابطه بودیم حس کردم خیلی خیلی شبیه شوهر شما بود اونم با تور دخترونه می‌رفت با دخترا گرم می‌گرفت و چیزی ازش ندیده بودم ، بارها میرفتم سمتش بغلش کنم فاصله می‌گرفت 

خداروشکر کردم باهاش ازدواج نکردم می‌خواستیم نشون کنیم که پشیمون شد اونم سرد بود بعد میگف تو برام جذاب نیستی 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨