2777
2789
عنوان

می‌خوام مهریه مو ببخشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 23 پست
خب مشکل اینه مردا نمیدن دیگه به همین راحتی خیلیا ازدواجشون به هم میخوره سر این قضیه

عزیزم هیچکس اینو قبول نمیکنه دخترعموم تازه عقد کرده 

عندالمطالبه هس 

همچین چیزی اجرایی شه کسی شوهر نمیکنه 

عزیزم هیچکس اینو قبول نمیکنه دخترعموم تازه عقد کرده عندالمطالبه هس همچین چیزی اجرایی شه کسی شوهر نمی ...

منم تعجب میکنم اصلا نمیشه همچین چیزی هر چی فکر میکنم قابل اجرا نیست اصلا امکان نداره دخترا دیگه ازدواج نمیکنن همه چیز یک طرفه کاملا به نفع مردا میشه

فقط این قضیه آخر شهریور بوده دقیقا دختر عموی شما کی عقد کرده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت و پرته لعنت ب اینستا بابت شایعه پراکنی خیلی بدم میاد از جوش شما اگ عندالمطالبه قید کردی همونه کس ...

قانون ۱۴ تا سکه رو که گفتن تصویب شده از اخبار شبکه خبر شنیدیم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب بازم همین ک ب صورت توافقی میشه داد خوبه درباره مهریه هم اگ خود خانم بگه ک من عندالمطالبه میخوام ب ...

اینو هممون می‌دونیم عزیزم اما الان دارن سعی میکنن موقع طلاق گرفتن و دریافت مهریه کلا دیگه عندالمطالبه رو در نظر نگیرد فقط و فقط توان مالی مردو در نظر بگیرن 

حالا متوجه شدی؟؟؟ فکر کردی اگه یه قانونی بزارن صد درصد بهش عمل میکنن؟ 

میدونی مردی ک خودش زنشو بخواد طلاق بده باید مهریه رو تمام و کمال بدون کاستی تقدیمش کنه اما میرن درخواست اعسار میدن قسطی میشه این یعنی چی؟؟؟ یعنی اینکه حتی میتونن کاری کنن از این ب بعد اون سالی یک سکه رو هم ندن مردا

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم تعجب میکنم اصلا نمیشه همچین چیزی هر چی فکر میکنم قابل اجرا نیست اصلا امکان نداره دخترا دیگه ازدو ...

خرداد 😑

ی فامیل دیگمون چند روز پیش عقد کرد 

مال اونم فک نکنم عندالاستطاعه باشه 

چون همینجوریش باباهه ب زور قبول کرده 

اینو هممون می‌دونیم عزیزم اما الان دارن سعی میکنن موقع طلاق گرفتن و دریافت مهریه کلا دیگه عندالمطالب ...

تنها راهش اینه دخترا تن ب هر ازدواجی ندن 

تا این قوانین مزخرف برداشته بشه وگرنه اینجوری دیگ 

ب زن ب عنوان یک ابزار برای رفع نیاز نگاه میکنن دیگ

اره عزیزم تغییر رویه دادم مثلا آخر شبا کارای خونه رو انجام میدم قبل اینکه بخوابم اما هنوزم خوشم میاد ...

نه عزیزم

چرا این فکر رو می کنی 

... تغییرات انسان ها آهسته آهسته اتفاق میوفته 

وگرنه اگر بخوای روی خودت یک دفعه فشار بیاری 

از این حالت بیزااااار میشی 

خیلی خبر خوبی بود 

همین رویه رو فعلا ادامه بده 

فقط یه کوچولو شبها زودتر بخواب 

که زودتر بتونی بیدار بشی 

🙂🙃

... گوشیت رو کوک کن که خواب نمونی

و بیشتر روی خواب ظهرت تمرین کن

اون هم خیلی لذت بخش هست 

همسرت هم کم کم ورقش برمی گرده 

... و در پایان 

محبت معجزه میکنه 

همیشه همسرت رو شرمنده ی محبت هات کن 

موفق باشی ان شاءالله 💟

نه عزیزمچرا این فکر رو می کنی ... تغییرات انسان ها آهسته آهسته اتفاق میوفته وگرنه اگر بخوای روی خودت ...

ممنونم ازت عزیزم ❤️ 

اما شوهرم همش دنبال دعواس و باهام سرده