2777
2789
عنوان

می‌خوام مهریه مو ببخشم😐

314 بازدید | 23 پست

الان دیدم یه وکیل تو اینستاگرام پست گذاشته بود که مهریه دیگه فقط ۱۴ تا سکه قابل گرفتن و پیگیری و زندانی شدن مرده و دیگه عندالمطالبه نیست دیگه یعنی باید ثابت کنیم مرده توانایی پرداخت دازه😐من یبار مهریه اجرا گذاشتم از اون وقت به بعد شوهرم زرنگ شده هیچی بنام خودش نداره همش بنام بقیه حتی یه کارتخوانم بنام خودش ندارع دیگه 

برم ببخشمش جاش حق طلاق و حضانت فرزند و خروج از کشور و چن تا چیز دیگه بگیرم بهتره 🤣🤣🤣 هرچند مهریه مو ک ببخشم شوهرم درجا میندازتم بیرون

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مگه مشکل دارید؟

اون منو نمی‌خواد 

منم یبار به سرم میزنه دفه بعد که گفت نمیخوامت بگم باشه برو طلاقم بده حقمم بده بعد درجا پشیمون میشم نمیتونم از خونه زندگیم و بچم دل بکنم هرچند شوهرم اصلا نمی‌خوادم ولی من هنوز عاشقشم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اون منو نمی‌خواد منم یبار به سرم میزنه دفه بعد که گفت نمیخوامت بگم باشه برو طلاقم بده حقمم بده بعد د ...

عزیزم‌ ... هنوز هم برای کار خونه - آشپزی و ...

سنگین هستی ؟؟

یادمه تصمیم گرفته بودی که تغییر رویه بدی 

عزیزم‌ ... هنوز هم برای کار خونه - آشپزی و ...سنگین هستی ؟؟یادمه تصمیم گرفته بودی که تغییر رویه بدی

اره عزیزم تغییر رویه دادم مثلا آخر شبا کارای خونه رو انجام میدم قبل اینکه بخوابم اما هنوزم خوشم میاد تا لنگ ظهر بخوابم اینجوری حس میکنم از کل دنیا عقبم کاش بتونم منم صبح بیدار شم کارامو بکنم شب با آرامش بشینم یا فیلم ببینم یا زودتر بخوابم

برم هرجا شب نشینی یا گردشی چیزی باید خسته و کوفته برگردم خونه رو تمیز کنم آخر شب😖

چرت و پرته لعنت ب اینستا بابت شایعه پراکنی خیلی بدم میاد از جوش شما اگ عندالمطالبه قید کردی همونه کس ...

در سند ازدواج عبارت عندالاستطاعه به جای عندالمطالبه قید خواهد شد / اگر زن نخستین قسط از مهریه خود را دریافت کرد دیگر نمیتواند از انجام وظایف زناشویی خودداری کند و درصورت امتناع استحقاق دریافت نفقه را از دست میدهد.

در هسته مرکزی این تغییرات، تبدیل مهریه از یک حق «عندالمطالبه» برای زن به یک حق «عندالاستطاعه» قرار دارد.

این به معنای آن است که زن تنها درصورتی میتواند مهریه خود را مطالبه کند که دادگاه توانایی مالی مرد را محرز کند.

اگر مرد فاقد توانایی مالی تشخیص داده شود، هیچ مهریه‌ای به زن تعلق نخواهد گرفت

یعنی واقعا چرته چرا سایتها هم پر شده پس؟

عزیزم حق طلاقم زن نداره ولی میگیرن خودشون 

مهریه رو هم ما تو فامیل داریم خودشون نخواستن عندالمطالبه باشه عندالاستطاعه شد 

بقیه همرو میدونم خودشون خواستن و گفتن ک ما مهریه رو عندالمطالبه میخوایم 

عزیزم حق طلاقم زن نداره ولی میگیرن خودشون مهریه رو هم ما تو فامیل داریم خودشون نخواستن عندالمطالبه ب ...

میدونم عزیزم و البته اسم اصلیش وکالت در طلاقه نه حق طلاق چون حق طلاق فقط برای مرد استفاده میشه که هر زمان بخواد بدون دلیل حتی میتونه زن رو طلاق بده

ولی زن نمیتونه  وکالت در طلاق میگیره در اصل چیزی به اسم حق طلاق نداریم ولی بین مردم اینجوری رواج پیدا کرده

عزیزم حق طلاقم زن نداره ولی میگیرن خودشون مهریه رو هم ما تو فامیل داریم خودشون نخواستن عندالمطالبه ب ...

نه میگن دارن ثبت میکنن کلا عندالمطالبه برداشته بشه فقط عندالاستطاعه جایگزین کنن تو سند ازدواج ثبت بشه

میدونم عزیزم و البته اسم اصلیش وکالت در طلاقه نه حق طلاق چون حق طلاق فقط برای مرد استفاده میشه که هر ...

خب بازم همین ک ب صورت توافقی میشه داد خوبه 

درباره مهریه هم اگ خود خانم بگه ک من عندالمطالبه میخوام باشه و مرد قبول کنه مانعی نیس براش 

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس برای ثبت عبارت «مهریه عند الاستطاعه» در سند ازدواج حجت الاسلام نقدعلی نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی در بیان جزئیات اصلاح قانون مهریه از طرح عبارت «عند الاستطاعه» به شکل پیش فرض در اسناد ازدواج خبر داد.

مجلس شورای اسلامی با تصویب اصلاحیه‌ای جدید، اساس قانون مهریه را دگرگون کرده است. بر این اساس، از این پس در اسناد ازدواج به جای عبارت «عندالمطالبه»، عبارت «عندالاستطاعه» درج خواهد شد که به معنای وابستگی دریافت مهریه به توانایی مالی مرد است. 

وی با بیان اینکه ما میخواهیم حق حبس را بر اساس فتوای مقام معظم رهبری، منحصر به تمتع خاص تعریف کنیم، پیشنهاداتی هم از سوی کمسیون قضایی در این خصوص داده شده که قرار است ذیل این مصوبه ارائه شود.

توجه به شرایط موجود ضرورت دارد به شکل پیش فرض در اسناد ازدواج عبارت «عند الاستطاعه» قید شود؛ چرا که یقینا بیشتر و یا ۱۰۰ درصد این مهریه ها عندالمطالبه نیستند.

بنابراین اگر عبارت عند الاستطاعه در عقدنامه ها ثبت شود، جلوی بخشی از احکام قضایی در این خصوص گرفته میشود. 

در سند ازدواج عبارت عندالاستطاعه به جای عندالمطالبه قید خواهد شد / اگر زن نخستین قسط از مهریه خود را دریافت کرد دیگر نمیتواند از انجام وظایف زناشویی خودداری کند و درصورت امتناع استحقاق دریافت نفقه را از دست میدهد.