2777
2789
عنوان

شلخته بودن

81 بازدید | 10 پست

نمیخام از خودم تعریف کنم ک واااووو خیلی تمیزم

ولی نزاشتم تاحالا کثیفی پیدا بشه تو خونه هر روز گرد گیری و جارو همیشه باید تمیز باشه انرژی میگیرم

امروز رفته بودیم خونه یکی از فامیلا

بقدری کثیف و شلخته وایی بهش فک میکنم میخام عوق بزنم ی ماهه رفتع تو خونه ها خودش ما رفتیم خونش براش کادو بریم

واییی زن بگم خدا چیکارت کنه خودت دلت میگیره یچی بخوری

من دندونمو بهونه کردم خونش ی لیوان اب نخوردم

من ی خونه صد متری مثل گل تمیز میکنم

تو ی خونه داری ماشاالله خدا بیشتر بهت بده مثل طویله نگهداری میکنی

اصن ی وضعی بود

میگفت میگرده بدشم میاد خونه تا ساعت یک بیدارع تا ظهرم خاب دوباره بعد از ظهر بیرون 

چی بگم فقط کم مونده بود عوق بزنم خونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا از این مهمونا نصیب نکن عزیزم الان میای میگی لابد توام مثل اون خانمی اما نه من خودم به شدتتتت وسواس دارم الانم در مراحل خونه تکونی اساسی هستم اما کسی رو قضاوت نکن شاید افسردگی داره طفلی چه میدونی شما

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

یعنی در این حد کثیف بود که عوقت گرفته بود؟؟؟ تو یه ماه چه بلایی سر خونه اورده؟؟

بچه پی پی کرده عوضش نکرده بوی عن خونه رو گرفت این ب خودش اجازه نمیده تمیزش کنه

لباسا وارونه وارونه وسط حال

ظرفا ی هفتع تو سینک

خودش حموم نرفته بو عن میداد

لیواناش اجیم میگع بوی ماهی مرده

میوه ها از بس مونده بودن خراب شده بودن

اتاق خابش خودش مارو برد کمد دیواری نشون بده

اتاق خاب ک نبود چاه خلا ایییییییی

وای خدایا از این مهمونا نصیب نکن عزیزم الان میای میگی لابد توام مثل اون خانمی اما نه من خودم به شدتت ...

من کسیو قضاوت نکردم

این خانم اساب کشیو کرده 

ب خونه زندگیش نمیرسه ادم افسرده هم باشه ی ظرف میشوره

بچه پی پی کرده عوضش نکرده بوی عن خونه رو گرفت این ب خودش اجازه نمیده تمیزش کنهلباسا وارونه وارونه وس ...

بیچاره بچه سوخت که، کاش یه تیکه مینداختی بهش به خودش بیاد گناه داره بچه

بیچاره بچه سوخت که، کاش یه تیکه مینداختی بهش به خودش بیاد گناه داره بچه

با مادر شوهرش سر همین کثیفی بحثش شد ک جدا کرد

مادر شوهرش همه تیکه هارو انداخته من چی بگم خودش نمیخاد 

بعضیا همین جورین دیگه مدلشونه 

ما هم داریم تو فامیل افسرده هم نیست از همه ی ما سرحال تره می‌ره پی گشتو گذار میگه نمیخوام دو روز دیگه حسرت بخورم زندگی نکردم ولی واقعا میری خونش دلت نمیاد یه لیوان چای بخوری. دیگه در این حد به آدم احترام نمیزارن وقتی مهمون دعوت میکنن خونه رو تمیز کنن حداقل بو نده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بعضیا همین جورین دیگه مدلشونه ما هم داریم تو فامیل افسرده هم نیست از همه ی ما سرحال تره می‌ره پی گشت ...

دقیقا اینم‌ افسرده نیست ولی بو عن میده خونه زندگیش