2777
2789
عنوان

چطور میشه یک پیچی را سرچ کنی

57 بازدید | 9 پست

برای تو نیاره ولی با گوشی دیگه بیاد؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بلاکی

اهان اون منو بلاک کرده؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو بلاک کرده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بلاکی

مثلا من اون پیچو فالو‌ نداشتم شخصی بود اما تراز گاهی سرچ میکردم تو اینستا ،طرف میتونه بفهمه که من سرچش میکردم؟

تورو بلاک کرده

میشه جواب کامنت پایین منو بدی

مثلا من اون پیچو فالو‌ نداشتم شخصی بود اما تراز گاهی سرچ میکردم تو اینستا ،طرف میتونه بفهمه که من سر ...

نه مگر خیلی پیگیر پیجش بوده باشه روش ربات گذاشته باشه که بعید میدونم بازم. منتها شاید یهو دستت خورده لایکش کردی یا استوریشو دیدی فهمیده

مثلا من اون پیچو فالو‌ نداشتم شخصی بود اما تراز گاهی سرچ میکردم تو اینستا ،طرف میتونه بفهمه که من سر ...

نه نمیفهمه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نه مگر خیلی پیگیر پیجش بوده باشه روش ربات گذاشته باشه که بعید میدونم بازم. منتها شاید یهو دستت خورده ...

چون اون اصلا منو نمیشناسهذ

من میشناسم

پیچشم بسته هست یک مدت برام نیاورد الان چندین ماهه اصلا نمیاره یعنی فهمیذه