2777
2789
عنوان

قبولی در پرستاری شهید بهشتی

117 بازدید | 10 پست

من دوازدهم تجربی ام و فعلا هدفم پرستاری شهید بهشتیه 

آدمی ام که باااااااااید هدفم کامل و واضح مشخص باشه تا بتونم ادامه بدم! 

یکی از پسرای فامیلمون پزشکه و همه خانواده چه پدری و چه مادری از من انتظار دارن پزشکی یا دندون قبول بشم 

ولی خب من خودمو میشناسم که آدمی نیستم که بشینم بکوب بخونم تا دندون قبول بشم از اونطرف پرستاری رو واقعا دوست دارم! 

الان یه گارد خیلی شدید و سنگینی رومه و اونم اینه که اگه پرستاری قبول بشم حس میکنم زحمات مامانو بابام رو هدر دادم بنظرتون همچین دیدگاهی درسته؟

بنظرتون پرستاری شهیدبهشتی رشته و دانشگاه خوبیه؟ ارزش خوندن و تلاش کردن داره؟

نه دیدگاهت درست نیست 

نه قبولیش راحته این روزا(در هر دانشگاهی)

نه رشته بدی هست 

بله داره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهداشت شهید بهشتی میخونم و از نظر دانشگاه و اساتید که عالیه.بعدم هدف و آینده تو مهمه نه حرف بقیه

عزیزم بهداشت رشته خوبیه از لحاظ درآمد؟

من امسال انتخاب رشته کردم بهداشت رو هم زدم 

بعد اینکه بهداشت عمومی با خانواده فرقشون چیه؟

عزیزم بهداشت رشته خوبیه از لحاظ درآمد؟من امسال انتخاب رشته کردم بهداشت رو هم زدم بعد اینکه بهداشت عم ...

من رشتم بهداشت مدارسه و از الان حقوق دارم 

بهداشت عمومی راستش شنیدم بازار کار جالبی نداره

بهداشت خانواده!! نشنیدم تا الان😂

ما تو دانشکده.  بهداشت مدارس. بهداشت عمومی. بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط داریم فقط

عزیزم من پرستارم نگرشت کاملا اشتباهه

پرستاری چه شهید بهشتی باشی چه آزاد هر دو در آخر نتیجه یکیه

حقوق بسیار کم و کار فیزیکی سنگین داره

حالا من هرچی بگم یه عده گارد میگیرن برو تو اینستا پیج nezamparastari باز کن 

هم معضلات می بینی هم نظر پرستارا

منم از راهنمایی نمونه دولتی بودم و پرستاری دانشگاه تیپ یک خوندم متاسفانه پرستاری خوندن فقط بدرد مهاجرت میخوره حتی ادامه تحصیلش هم آش دهن سوزی نیست

پزشکی با این وجود که هنوز هم بدش رو میگن آینده روشن تری داره

پرستاری همون کارمندی هست با زحمت زیاااااد

کلا من اگه برمیگشتم عقب چون درسم خوب بود سعی میکردم یا دیپلم بمونم یا رشته های تاپ قبول بشم