2777
2789
عنوان

پلي كيستيك

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
ببين منم منظمم. اما بهم گفت اگه درمان نشي بعد از ازدواج ممكنه برا بچه دار شدن مشكل پيش بياد. تازه من ...

من سونو خواهرمو م ديدم كلي كيستاي ريز دور تخمدانش بود

البته دكتر هم همينو گفته بود

دوقلوهام 👼🏻👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا خواهر منم پريوديش منظم هستش خيلي اتفاقي متوجه شد ميخوام بدونم دارو نخوردن مشكلي ب وجود نميار ...

خب بخوره. منم دیگه میخوام برم پیش دکتر. مخصوصا وقتی قصد بچه نداره حتما بخوره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
خب بخوره. منم دیگه میخوام برم پیش دکتر. مخصوصا وقتی قصد بچه نداره حتما بخوره

ي سوال ديگه

خوردن اين قرص بعدا ك بخواد باردار بشه مشكلي واسش بوجود نمياره؟

ميتونه عمل كنه؟

شنيدم عمل هم داره

دوقلوهام 👼🏻👼🏻
کسانی که تو ناحیه شکم و پهلو چاق هستن پلی کیستیک هستن

من اصلا شكم و پهلو ندارم. چون جوش ميزدم دكتر برام سونو نوشت فهميدم سه چهارتا كيست ريز دارم.البته دكتر زنانم نگفت پلي كيستيك .اما خودم تو نت خوندم وقتي چندتا كيست داري اسمش اينه

من اصلا شكم و پهلو ندارم. چون جوش ميزدم دكتر برام سونو نوشت فهميدم سه چهارتا كيست ريز دارم.البته دكت ...

پلي كيستيك كيستهاي توي تخمدان هستااااا

فوليكول هاي نارس ك تبديل ب كيست ميشن

دوقلوهام 👼🏻👼🏻
پلي كيستيك كيستهاي توي تخمدان هستااااا فوليكول هاي نارس ك تبديل ب كيست ميشن

اره منم سونو تخمدان دادم ديگه. دكتري كه سونو انجام داد گفت مهم نيست.اما من چون وسواسيم رفتم دكتر زنان.اونم گفت با چندتا داروي ساده 1 ساله كامل برطرف ميشه

من اصلا شكم و پهلو ندارم. چون جوش ميزدم دكتر برام سونو نوشت فهميدم سه چهارتا كيست ريز دارم.البته دكت ...

چنتا ن. پلی کیستیک کیست های ریز. یعنی زیاد. فک کنم فقط کیست دارین شما ک رفع میشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
جدي؟ چه خوب پس بگم بخوره

اره داروش چيز خاصي نيست خيليا برا جلوگيري از بارداري ميخورن.فقط اگه حالت تهوع ميگيره بگو معده خالي نخوره 1 ساعت بعد از غذاش بخوره.چون منم قبل از ناها ميخوردم حالم بد ميشد اما الان حواسم هست سير باشم هيچ عوارضيشو ندارم

اره داروش چيز خاصي نيست خيليا برا جلوگيري از بارداري ميخورن.فقط اگه حالت تهوع ميگيره بگو معده خالي ن ...

بنظرت رفع ميشه اينا بعد از يه مدت خوردن قرص؟

و اينكه من راجب قرصه خوندم نوشته بود قرص رو ولش كني حامله ميشي!

واسه كسايي هست ك كيست ندارن؟يا كلا همينطوره

دوقلوهام 👼🏻👼🏻