2777
2789
منم دیروز حالم بد شد یه کارگری با اینکه سنش بالا بود کلی کار کرد آخرش متوجه شدم سرطان داره

وای💔🥺

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

دعای قشنگی بوذ

ولی نصف بیشتر مردم همینجوری زندگی میکنند متاسفانه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای قشنگی بوذولی نصف بیشتر مردم همینجوری زندگی میکنند متاسفانه

کوچیک ترین و ساده ترین چیزا برای خیلیا شده ارزو

این چیزا رو ک میبینم میگم ادم باید بابت هرررر چیزی ک داره شاکر باشه

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
شرایط خیلی سخت شده چ زن چ مردش ما ک تازه اول دهه بیست زندگیمون باقیش چی میشه

امروز داشتم فکر میکردم با این وضعیت اینجا دیگه جای موندن نیست

منم امروز همین اتفاق واسم افتاد اعصابم داغونه در ۱۰ دقیقه یه تیکه زدم بهش در صورتیکه گفت قرض کن بعدا ...

هم ما حق داریم هم اونا گناه دارن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ترحم دوست داریکار جوهر مرد هست، آدمی که کار نکنه دچار فرو پاشی میشه به خصوص توی آقایونچرا فکر میکنی ...

عزیزم چه ربطی به ترحم داره هر شخص دیگه ای ام باشه دلش میسوزه . الان اکثر مردم تو همین وضعیتن

من نمیگم کار بده 

میگم تو این اوضاع باید این همه زحمت بکشه بدن و سلامتیشو بذاره برای ی مبلغی که تو این اوضاع اقتصادی دیگه هیچ کاری با اون پول نمیتونه انجام بده

عزیزم چه ربطی به ترحم داره هر شخص دیگه ای ام باشه دلش میسوزه . الان اکثر مردم تو همین وضعیتنمن نمیگم ...

گلم هر کسی باید کار کنه و توکل کنه به خدا، روزی و ثروت رو خدا میده

کار عارف نیست، الان با همین دیدگاه هیچ جوونی حاضر به شاگردی و زحمت نیست، بعد میره درگیر اعتیاد و گل و سیگار و مشروب میشه

هیچوقت وضعیت ثابت نمونده، من خودم دیدم کسی که با کارگری شروع کرده الان وضعیتش خیلی بهتره