2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر یه قضیه‌ای خانواده شوهرم استارت قطع رابطه کردن با من رو زدن چه جوری من عید شد رفتم خونه خواهر شوهرم بعد خواهر شوهرام نیومدن خونه من چون من با مادر شوهرم به مشکل خورده بودم اینا می‌خواستن طرفداری مادرشونو بکنن با اینکه می‌دونستن کارش به ناحق بوده نیومدن خونه من منم همونجا استارت اصلی قطع رابطه رو زدم گفتم حالا که دلشون نمی‌خواد رفت و آمد بکنن من استقبال می‌کنم از اون عید به اینور الان حدود ۷ سال و خورده‌ای می‌گذره باورت نمیشه سه چهار بار تلاش کردن بیان خونه من ولی من دیگه دلم باز نشد راهشون بدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من سر یه قضیه‌ای خانواده شوهرم استارت قطع رابطه کردن با من رو زدن چه جوری من عید شد رفتم خونه خواهر ...

منم دقیق همینکارو میکنم

عید یا مناسبت هارو به مادر شوهرم سر میزدم

ولی از این به بعد قطع ارتباط کامل

منم دقیق همینکارو میکنمعید یا مناسبت هارو به مادر شوهرم سر میزدمولی از این به بعد قطع ارتباط کامل

نه من مشکل اصلیم با مادر شوهرم بود و تصمیم گرفته بودم خونه مادر شوهرم نرم و با پدر شوهرم اون مادر شوهرم برخوردی نداشته باشم ولی با خواهر شوهرام تصمیم گرفته بودم رفت و آمدمو حفظ بکنم چون اصلاً ربطی به اونا نداشت ولی اونا به ناحق طرف مادرشون در اومدن و فکر می‌کردند اگر طرف مادرشونو بگیرن و با من و برادرشون قطع رابطه بکنن آسمون به زمین  میاد منم یک دفعه‌ای دندون لقشونو کشیدم انداختم دور و باهاشون قطع رابطه کردم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه من مشکل اصلیم با مادر شوهرم بود و تصمیم گرفته بودم خونه مادر شوهرم نرم و با پدر شوهرم اون مادر شو ...

منم مشکلم تمام اعضای خانواده اش هست با خواهر شوهرا و جاری ها قطع ارتباطم فقط تنها مادر شوهر و پدر شوهر با اینکه باهام دشمن هستن واسه حرف مردم عید هارو میرفتم اینبار دیگه نمیرم