بچه من دوتا بچه دارم تو یه ساختمون چهار واحدی همه صاحبخانه هستیم دخترم دو سالشه مدل راه رفتنش تند تنده یکم صدا میده خیلی تذکر میدم بهش حواسشو پرت میکنم خیلی روش کار کردم فایده ندارد.تا کوچکترین صدا میاد همسایه سریع زنگ میزنه که سرمون درد کرد کلی استرس میگیرم چیکار کنم امکان جابه جایی هم نداریم.
سلام من مشکل مالی دارم و بیکارم خیلی گرفتارم حتی واسه ۵۰ هزارم لنگم میشه دوتا برنامه بگم نصب کنید ۱۰۰ هزار هم گیر من میاد هم شما سریعم میتونی برداشت کنی بیاد حسابت. دارم پول جمع میکنم پالتو بخرم هیچی لباس گرم ندارم.بخدا خیلی واقعیه و معتبره .کمک بزرگی بهم میکنید کلی دعاتون میکنم
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
موکت میتونی پهن کنی. ولی در کل اهمیت نده بعضیا از نجیبی آدم سواستفاده میکنن. دیگه راه رفتن بچه دوساله چیه که صدا بده
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است