2777
2789
عنوان

زنگ زدن ای همسایمون دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر.

یه شعر فی البداهه براتون بگم؟

به من همسایه میگوید که باید

صدا از طفل نوپایت نیاید

نمیدانم چه سازم من زدستش

که کاری از منه مادر نیاید 

خدا یا یا بیفزا صبر او را

و یا کاری بکن گوشش بچاید

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

جالبه تا حالا نظر نی نی سایتیا این بود بچه تا ده ساله بچست نمیفهمه نمیشه دست و پاشو بست.الان برا دو ...

بخدا بچه دوساله عشقه بدوعه فقط بعضیا نامردی دختر من در روز شاید دو دقیقه هم ندوعه میبرم پارک خسته بشه 

می‌دونم من حق میدم.ولی بخدا دو سالشه حالیش نیست میگم ندو می‌خنده .اینا هم نامزدن مثلا چند ثانیه هم م ...

ببین وقتی طبقه پایین باشی بچه که بدو بدو بکنه هی انگار رو همدیگه جمع میشه یه دفعه آدم فوران می‌کنه دیگه من خونه قبلی یکی دو ماه تحمل کردم بعد یکی دو ماه یکی دو بار محترمانه تذکر دادم دیدم نه فایده نداره سری بعدی هر وقت بچه بلند می‌شد بدو بدو می‌کرد البته بچه اونا بزرگ بود ۱۱ سالش بود منم سیستم صوتی خونمو روشن می‌کردم اونام اذیت می‌شدن آدم از سر کار میاد از دانشگاه میاد خسته است احتیاج داره بخوابه یه دفعه‌ای صدای گرومپ گرومپ میاد آدم ناخودآگاه اعصابش به هم می‌ریزه خب

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

دقیقا این مشکل و ما بالاییمون داری بخاطر سقفاس بابا

بخدا دیشب بچو خوابوندم ساعت ۱۲ یه دفعه شروع کرد جاروبرقی کشیدن لوستر و شمعدونام تکون میخوردم

بچشم میدوید هیچی دیگه بچه من بیدار شد از خواب

بهشم میگم میگه چیکار کنم من مالکم اون مستاجرمونه ولی بچه سه ساله چی میفهمه

واقعا بچه دو ساله متوجه نیست.

یاد خونه های ویلایی قدیمی به خیر...

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

کفشی چیزی که جلوی صدا رو بگیره بپوش

یا جورابی مثلا مخملی و ... الانم که زمستونه وقت جوراب پوشیدن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

سعی کن کل روز نشه مثلا صب زود سر ظهر ساعت ۹ شب ب بعد این تایمای استراحت صدا نره حد اقل چون به هر حال هر انسانی نیاز ب ارامش داره این ارامشو تو خونه خودش نداشته باشه دیگ خیلی بد بخته 

تایمای دیگ میگیم اشکال نداره بچس گاهی صدا میاد ولی دائمی شه خدایی درک کن کلافه کنندس 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دقیقا این مشکل و ما بالاییمون داری بخاطر سقفاس بابابخدا دیشب بچو خوابوندم ساعت ۱۲ یه دفعه شروع کرد ج ...

ای بابا خدا به دادمون برسه منم استرس میگیرم انقد زنگ میزنم زنه