2777
2789
عنوان

بیاین غیبت

71 بازدید | 7 پست

من ۳ماهی ازدواج کردم و همسرم یه برادر داره که زن و بچه داره

حدود یه ماه و نیم پیش برادر شوهر من میاد خونمون و از قضا دخترعمه ی من هم اونجا بودن

دخترعمه ی من با یه بهونه شماره و یا ایدی خودش رو به برادرشوهر من میده و با هم شروع به ارتباط داشتن و پیام دادن میکنن

همین سه روز پیش متوجه میشم که دخترعمم توی پیامهاش حرفای زشتی به خونوادم نسبت میده توی چت با برادرشوهرم

من هم زنگ زدم با لحن آروم بهش گفتم با هر کی میخای دوست باشی باش ولی پشت سرما بد و بیراه نگو و خدافصی کردم

دخترعمم هم بعد مکالمه ی ما همه ی پیامهاشو توی چت با برادرشوهرم پاک میکنه و کلا موضوع رو حاشا میکنه زنگ میزنه میگه به من تهمت زدین من ازتون شکایت میکنم

منم با لحن تند بهش گفتم آبروی مارو همه جا برده پیش همه از ما بد گفته و دوباره گوشیو قطع کردم...احتمال اینکه صدام رو ضبط کرده باشه هست

هر بار تهدید میکنه که شکایت میکنه

بنظرتون میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خرابیه دختر عمت وقتی طرف زن داره حتی بچه لاشی ت دیگه عن میخای از این رابطه

خراب🙃

ما توی شهر کوچیک زندگی میکنیم...آوازه ش همه جا پیچیده همه جارو آباد کرده 

۳بار ازدواج ناموفق بار اخر بخاطر اینکه با کسی دوست بود و همسرش متوجه شده بود طلاق گرفت 

با هر کی رفت وامد میکنن کلی حرف زشت و بد و بیراه میگن بهشون...آبروی من و خونوادمم جلو خونواده همسرم بردن 

خراب🙃ما توی شهر کوچیک زندگی میکنیم...آوازه ش همه جا پیچیده همه جارو آباد کرده ۳بار ازدواج ناموفق با ...

اوه اوه ، پس خودتو ناراحت نکن اینکه خدا زدش و رسوای عالمه حرفاش از باد هواام اون ورتره جدی نگیرش