2777
2789
عنوان

جریان خیانت نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست

درسته سخته خیلی هم سخته ...اما خودکشی چرا؟؟خداروشکر کن که عقد نکردی یا ازدواج نکردی باهاش ...یا بچه نداشتی ازش ...وگرنه کارت خیلی خیلی سخت میشد یا بسوز و بساز میشدی..‌برو خدارو شکر کن که چهره و ذات واقعیش قبل از اینکه دیر بشه برات آشکار شده...

باهاش بهم بزن ...و تا میتونی مستقل شود و اووووج بگیر ...پیشرفت کن...

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم نبوده ولی زود فهمیدی اصلا نبخشش پرت کن از زندگیت بیرون تو لیاقتت بیشتر از این آدمای خیانت کاره

تقصیر من بود بخشیدم فرصت دادم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

سلام من مشکل مالی دارم و بیکارم خیلی گرفتارم حتی واسه ۵۰ هزارم لنگم میشه دوتا برنامه بگم نصب کنید ۱۰۰ هزار هم گیر من میاد هم شما سریعم میتونی برداشت کنی بیاد حسابت. دارم پول جمع میکنم پالتو بخرم هیچی لباس گرم ندارم.بخدا خیلی واقعیه و معتبره .کمک بزرگی بهم میکنید کلی دعاتون میکنم

درسته سخته خیلی هم سخته ...اما خودکشی چرا؟؟خداروشکر کن که عقد نکردی یا ازدواج نکردی باهاش ...یا بچه ...

اره همین کار میکنم ممنونم بابت همدردی 

بنظرتون چطوری ازیتش کنم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اره رو شد خواهر مریض شدم حالم بده دو هفته غذا نخوردم زخم معده گرفتم حس بی ارزش بودن دارم رفیقش باهاش ...

دنیا به اخر نرسیده 

اینقدر آدم هست تو دنیا که تو هنوز ندیدیشون باهاشون اشنا نشدی 

همین یه تحفه که نبوده 

هممون شکست عشقی خوردیم 

واسه یه نخاله خودتو اذیت نکن بزار بره گمشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اون خیانت کرد تو چرا خودکشی کنیشناخت قبل از ازدواج یعنی حواست به نشونه ها باشهالان شناختی کجاش نارا ...

ببین باورم نمیشه با دختره رفته بود تخت 

دوسش گفت دختری که من فرستادم باهاش تخت رفته 

بعد یهو گفت نگاااااره

گفتم چرا نگار یعنی چی باهاش رفتی تخت 

گفت بسه این بود اعتمادت

دنیا به اخر نرسیده اینقدر آدم هست تو دنیا که تو هنوز ندیدیشون باهاشون اشنا نشدی همین یه تحفه که نبود ...

وای راست میگی آروم شدم 

باید عادت کنی 

متاسفانه اکثر آقایون خیانت میکنن

این شمایی ک تصمیم میگیری ببخشی یا نه 

نیاز ب خودکشی نیست پس با هر کی دوست شدی اگه خیانت کرد میخوای خودتو بکشی؟ اونا مریضن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اره همین کار میکنم ممنونم بابت همدردی بنظرتون چطوری ازیتش کنم

همین که مستقل بشی و اوج بگیری یعنی انگار همه کار کردی..

و در ضمن سعی نکن کارهایی بکنی که بخوای ازش انتقام بگیری چون قبل از اینکه انتقام بگیری بینهایت به خودت لطمه به روحی روانی وارد می‌کنی!

مجدد میگم بهترین جواب...بهترین انتقام...بهترین کار اینه که مستقل بشی و پیشرفت کنی ،همین!

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍