2777
2789
عنوان

جریان خیانت نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که مستقل بشی و اوج بگیری یعنی انگار همه کار کردی..و در ضمن سعی نکن کارهایی بکنی که بخوای ازش ان ...

دقیقا همین کار میکنم 

باورت میشه نصف سرم خالی شده از ناراحتی موهام ریخته 

مامانم داغونه برام

خدای منم بزرگه

خانوادش کلی آزمون پول خوردن 🥲💔

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

باید عادت کنی متاسفانه اکثر آقایون خیانت میکنناین شمایی ک تصمیم میگیری ببخشی یا نه نیاز ب خودکشی نیس ...

به چی عادت کنم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نامزدت اگه واقعا تورو میخواست اصلا خیانت انتخاب نمیکرد

می‌دونم از همین داغونم

به چی عادت کنم

ب اینکه خیانت ببینی 

تو زندگی خیانت جنسی تنها نیست هزاران خیانت ب ادم میشه باید کلاه خودت رو از آب بکشی بیرون

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

می‌دونم از همین داغونم

عزیزم مردا کرم دارن تو رو اگه نمی‌خواست باهات فقط دوست میموند 

مطمئن باش تو هیچ ایرادی نداری

تو بهترینی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

می‌دونم از همین داغونم

داغون نباشی تو چیزی از دست ندادی که اون به جواخری مثل تورو از دست داده اون باید داغون باشه نه تو، شانس اوردی که قبل از عقد ذات کثیفشو شناختی

پس ک... ون لقش

کارکن مستقل شو پیشرفت کن 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ب اینکه خیانت ببینی تو زندگی خیانت جنسی تنها نیست هزاران خیانت ب ادم میشه باید کلاه خودت رو از آب بک ...

یعنی چجوری زرنگ باشم

یعنی چجوری زرنگ باشم

هیچی هر زرنگی باشی بازم کسی ک بخواد خیانت کنه میکنه

حداقل ی درامد خیلی کمی هم ک داشته باشی ک ی تایمی از روز سرگرم باشی باز یهتره

عزیزم این چه نو نوشتنه چی نوشتی اصن رفت باهاش تخت چیه مگه کودک ۳ساله هستی رفت باهاش تخت 

خب تخت چی بهتره بگی باهاش رابطه هم داره که بقیه بفهمن نه باهاش رفت تخت

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی