2777
2789
عنوان

بدم میاد از این

168 بازدید | 29 پست

بدم میاد از این مردا

چرا! مرد داریمااا اینجوریم نیس ولی مردایی داریم ک نگو

پول میخوای میگه مگه هفته پیش ندادم لوازم ارایشی میخوای مگه ۲ ماه پیش نخریدی

پس دختر مردمو واسه چی آوردی؟ برا بدبخت کردن؟ 

که خودت پایینی دختر مردمو هم بیاری پایین! تو گوه خورددییی وقتی هنوز حاضر نیستی کار کنی گوه خوردی الکی با دختر مردم میری تو رابطه، رابطه خرج کردن داره رابطه محبت کردنم دارهه وقتی هنوز اینارو بلد نیستی گوه میخوری میای تو رابطه مگه وقتی زنی برات اشپزی میکنه لباساتو میشوره خونه کثیفتو تمیز میکنه مگه منتم میزاره سرت خجسته

موافقم

اما درکنارش به اینم خیلی اعتقاد دارم که واقعا الان شرایط سختیه. اگه شوهر مهربون و آدم باشه یه جاهایی باید درکش کرد 

بعضیا خیلی ولخرجن چند تاشونم تو همین سایت زیاد میبینم همشولخرجن و طلبکار

الهی به امید خودت...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقماما درکنارش به اینم خیلی اعتقاد دارم که واقعا الان شرایط سختیه. اگه شوهر مهربون و آدم باشه یه ...

ولخرج گفتی تموم شد؟

ن کار میکنه ن خرج میکنه پاشو میزاره رو پای بعدیشششش میخوره میخوابه 

بعضیام در حال پیشرفت و تلاشن.

ولخرج گفتی تموم شد؟ن کار میکنه ن خرج میکنه پاشو میزاره رو پای بعدیشششش میخوره میخوابه بعضیام در حال ...

خب این دیگه به عقل و بلوغ یه ادم برمیگرده که با همچین کسی واردرابطه و ازدواج نشه

بخاطر همین میگن دخترا زیر ۲۱ سالگی ازدواج نکنن چون قدرت تشخیص ندارن و احساس بر منطق غلبه داره

الهی به امید خودت...  
خب این دیگه به عقل و بلوغ یه ادم برمیگرده که با همچین کسی واردرابطه و ازدواج نشهبخاطر همین میگن دختر ...

چه بلوغی کدوم عقل؟

۲۶ سالشه هیچ تلاشیم نمیکنه ازدواج من سنتی بوده خودم نخواستم من اصلا سنی ندارم وقتی درست حسابی خانواده‌ نداشته باشی همین میشه.

چه بلوغی کدوم عقل؟۲۶ سالشه هیچ تلاشیم نمیکنه ازدواج من سنتی بوده خودم نخواستم من اصلا سنی ندارم وقتی ...

خیلی سخته . با مرد بیکار نمیشه زندگی کرد. حتی همونام که دو شیفت کار میکنن کم میارن. دیگه وای به حالی که کار نکنی.

الهی به امید خودت...  
اصلااا راضی نیس عقد کنیممم اصلااااا

ببین باید کاری کنی حس کنه میخواد از دستت بده

مهم بشی براش

مدرسه برو دیپلمت رو بگیر

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷