2777
2789
عنوان

کاش میشد مرد و کنکور نداد🥲😑

169 بازدید | 23 پست

با وجود مدرسه نمیرسم به درسا 

همش حالم بده چونکه با این وضعیت هیچی قبول نمیشم

چییکار کنم😥😭

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش کنکور ساده تر از اون چیزیه که فکر میکنی تمرکزتو بزار روی نهایی ها و نیاز نیست همه درسا رو بخونی که مباحثی که هر سال میادو بخون میتونی درصد خیلی خوبی بگیری 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من کنکور ندادم حتی ثبت نام نکردم برم خودمو محک بزنم..مستقیم رفتم ازاد

خوب پول ازاد رفتن داری من همین الانشم کلی خرج رو دست خانواده گذاشتم بخوام ازاد برم خودمو نمیبخشم واقعا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من به کنکور گلا فکر نمیکنم یازدهم ریاضی‌م و تنها هدفم ۲۰ شدن یا نمره خوب تو نهاییه همین و بس

نهایی تاثیرش ۶۰ درصده از کنکور هم راحتتره وقتی گرفتن ۶۰ درصد نهایی از گرفتن ۴۰ درصد کنور راحتتره چرا به کنکور فکر کنم؟؟

خب نده

خب باید دانشگاه قبول شم تنها امیدم ب زندگی همینه

نگران نباش کنکور ساده تر از اون چیزیه که فکر میکنی تمرکزتو بزار روی نهایی ها و نیاز نیست همه درسا رو ...

پس چرا میگن کنکور زمین تا اسمونه با نهایی

میفهمم چی میگی خیلی شرایط سختیه

خوشبحال شما ک تموم کردی و قبول میشی

چرا خب

شرلیط با شرایط فرق داره

من باید قبول شم نشم نمیشه اصن 

یعنی قبول نشدن به معنی تموم شدن زندگیه برای من

نمیتونی غیبت کنی؟؟یه کاری کن اسی برو بزرگسال ثبت نام کن میتونی غیرحضوری بخونی

شما خودتم کنکوری؟

از ابان شاید بتونم ولی مهر ماه ن فک نکنم

من به کنکور گلا فکر نمیکنم یازدهم ریاضی‌م و تنها هدفم ۲۰ شدن یا نمره خوب تو نهاییه همین و بسنهایی تا ...

اصلاا اینطور ک فک میکنی نیس

شاید با خودت بگی اره این چند درصدو بگیرم قبولم ولی اینجور نیس

همونطور که تو داری واسه نهایی تلاش میکنی یه عده هم برا نهایی تلاش میکنن و هم واسه کنکور 

و اون وقت تو میمونی و اون ۶۰ درصدی ک گرفتی و خیلیای دیگه ک هم ۶۰ درصد و گرفتن و هم واسه ۴۰ درصد کنکور تلاش کردن و چندین پله جلو ترن(تازه معدلم کل ۶۰ درصد و نمیشه گرفت حتی کارنامه رتبه اولو نگا کن اونم همه درسا رو ۲۰ نشده)

هدفم این نیست ک نا امیدت کنم فقط میخوام بگم از همین یازدهم به خودت بیا و این مسیری ک میری مسیر درستی نیست 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!