2777
2789

یه کار شریکی گرفته با برادرش میگه اگه کس دیگه ای بود برادرمو شریک نمیکردم من هرچقدر مقابله کردم از من گذشت ولی از برادرش نگذشت

برادرش و زنش باما قطع ارتباطن ولی با اینحال بازم منو فروخت به اونا

این کار قراره 40 روز طول بکشه بعدش از هم جدا میشن

ولی کلی پول به برادرش میرسه چون شریکی هستن

راجب کار نپرسین

بگین چطور خودمو اروم کنم دارم از درون میسوزم

ولی اون اصلا عین خیالش نیست

توروخدا شما جای من بودین چیکار میکردین

تو این شرایط وخیم اقتصادی یک وقتا مجبوری ببینی سکوت کنی مدارا مراعات کنی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم از گشنگی بمیرم ولی بخاطر برادرش در برابرم نایسته

حق داری درکت میکنم سخته ولی چ میشه کرد بگی نگی بخوای نخوای کاریه ک شده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اگه نیاز به کمکی و شریک داره ولش کن حالا به داداشش برسه. بهتر از غریبس. هر چند آدم فشاری می شه

بحث پول نیست میگم منو هیچ دونست گفت حتی اگه برادرم پولمو بخوره نوش جونش من ازت میگذرم ولی از اون نمیگذرم

بحث پول نیست میگم منو هیچ دونست گفت حتی اگه برادرم پولمو بخوره نوش جونش من ازت میگذرم ولی از اون نمی ...

مثل شوهر منه. البته بیشتر مردا اینجورین. سوهر من تا بچه های خواهرش رو هم به من نمی فروشه

حق داری درکت میکنم سخته ولی چ میشه کرد بگی نگی بخوای نخوای کاریه ک شده

دارم دق میکنم سیستم بدنم بشدت ضعیف شده 

اصلا طاقت ندارم بلند شم 

شوهرم اصلا عین خیالش نیست