2777
2789

قبلا یه کاربری بود اسمش زهرا بود فکر کنم یادم نمیاد چی بود اسمش

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بگو منم تعبیرشو بگم🤌🏻🥲

یکی از دوستام یه خوابی دیده 

خواب دیده تصادف کرده بعد یه آدم سیاه قدبلند که چهرش معلوم نبوده داشته بهش نگاه میکرده 

کلیتش اینه

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

یکی از دوستام یه خوابی دیده خواب دیده تصادف کرده بعد یه آدم سیاه قدبلند که چهرش معلوم نبوده داشته به ...

آدم سیاه و قد بلند نامعلوم نماد ناشناخته‌ها و چیزهای مبهم در زندگی است. این شخص می‌تواند نمایانگر نگرانی‌ها، تهدیدهای احتمالی یا احساس نظارت و قضاوت دیگران باشد. چون چهره‌اش مشخص نبوده، ممکن است نشان دهد که منبع این احساسات یا فشارها هنوز برای او روشن نیست.

ترکیب این خواب: ممکن است دوستی که این خواب را دیده، در زندگی واقعی با یک مشکل یا موقعیت ناشناخته مواجه است و کمی احساس نگرانی یا ترس دارد