2777
2789
عنوان

ازوقتی پسردارشدم انگار گناه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 83 پست
چندوقته هیچ کس خونش رام نمیده،باورت میشهینی انقدر خار شدم

حالا حتما باید بری خونه اونا 

خب برو ادامه تحصیل بده،سرکار برو،به پسرت برس،تفریح و گردش کن

اینو اونو میخوای چیکار،تحویلت نگرفت به جهنم آب و نون من که از اونها نمیرسه.

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

بزن تو دهنشو اگه الان نزنی دختر بشه فردا اذیتش میکنن پسرم بشه یه حرفی میزنن بزن تو دهنشون الان نزنی ...

چیکارشون کنم الان طوری شدم ک جواب تلفناشونو نمیدم چون هی میخوان بپرسن بچه چیه اگه پسر باشه ک کرمشون میخوابه و دیگه سال ب سال حال نمیپرسن دخترم باشه با ترحمو حرفای چرتو پرتشون میخوان روانیم کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجور بکوبشون که بدونن تو هم قدرت داری

اخه فکر می کنن چون پسر اوردم میخوام بهشون پزبدم،والا اینم خداخواسته بود اینافکر می کنن من خودمو کشتم تااین پسر بشه به اونا پزبدم

من میخوام سوتفاهم پیش نیاد،دلم رفت و آمدمیخواد

چیکارشون کنم الان طوری شدم ک جواب تلفناشونو نمیدم چون هی میخوان بپرسن بچه چیه اگه پسر باشه ک کرمشون ...

دقیقا اگه پسرباشه قطع ارتباط می کنن

انشالله اونی بشه که میخوای

چیکارشون کنم الان طوری شدم ک جواب تلفناشونو نمیدم چون هی میخوان بپرسن بچه چیه اگه پسر باشه ک کرمشون ...

بهشون بگو جنسیت بچه هرچیه به دل خودم مربوطه گه خوریش به کسی نیومده من یدونه بچه میخواستم اونم خدا داده به کسی مربوط میست پسر باشه یا دختر هر موقع خرجمو دادید میتونید دربارش صحبت کنید محکم بگو بهشون اصلانم دریغ نکن

حالا حتما باید بری خونه اونا خب برو ادامه تحصیل بده،سرکار برو،به پسرت برس،تفریح و گردش کناینو اونو م ...

عزیزم من خودمم یه دختر ۶ساله دارم،بادخترای اونا دوسته هی میگه بریم خونه فلانی،،فلی ازوقتی من زاییدم این منزوی شده،خب گناه دخترم چیه

اخه فکر می کنن چون پسر اوردم میخوام بهشون پزبدم،والا اینم خداخواسته بود اینافکر می کنن من خودمو کشتم ...

نه بگو بچه من که به شما ربطی نداره خرجشو نمیدید یدونه بچع خواستم اونم خدا داد مگه مهمه جنسیت اصلا بزار فکر کنن  واسه خاطر پز دادنه بیشتر ازت دور میشن ولشون کن 

به خدا اولین باره همچین موردی رو می‌شنوم 

یا خدا !!در چه فامیل پدری چه مادری اصلا کسی کاری به بقیه نداره یعنی خجالت میکشن که سوالهای شخصی بپرسن اگه کسی هم بپرسه با دید بدی بهش نگاه میکنیم 

از رتبه کنکور بگیر برو تا طلاق و بچه دارشدن و سرکار رفتن و اینا ..

اصلا نمیپرسیم در حد یه تعارف میپرسیم که نگن مهم نبود برامون 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

بهشون بگو جنسیت بچه هرچیه به دل خودم مربوطه گه خوریش به کسی نیومده من یدونه بچه میخواستم اونم خدا دا ...

اینا خیلی پرون ی بار گفتم برا من فرقی نداره پسر باشه خوشحال میشم ک ی دختر دارم ی پسرم دارم دخترم باشه باز خوشحال میشم ک دخترم ابجی داره و مثل خودم تنها نمیمونه بعد جاریم تو روم گفت برو بابا به خدا که دروغ میگی

اینا خیلی پرون ی بار گفتم برا من فرقی نداره پسر باشه خوشحال میشم ک ی دختر دارم ی پسرم دارم دخترم باش ...

بگو تورو سننه،مردم چه پروئن،بگو فضولیش به تو نیومده