helihgy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 88 عنوان بنظرتون طلا بفروشه بزه بینی 508 بازدید | 35 پست خواهرم چن ساله ارزوشه بره عمل .بینیش گوشتیه و استخونی الان میخواد طلاشو بفروشه بره؟؟ایا ارزش داره؟میگ فعلا دکترا زیاد نکردن و الان میتونه بره.شوهرم ماشین خریده دست و بالشون ندارن.عروسی داداشمم جلوعه میگ فقط برم 1404/07/06 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21724 من بودم میرفتم چون هیچ مهمتر از حال خوب ادم نیست این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
helihgy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 88 وام بگیره بهتر از فروختن طلاست وام اخه دردسر داره ضامن اینا
helihgy مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 88 من بودم میرفتم چون هیچ مهمتر از حال خوب ادم نیست اره چن ساله میگ ولی نتونسنه من خودم رفتم.هی میگ اعتماد ب نفس ندارم از خودم بدم میادمنم نیفم میاد ب طلاش
دلیشونم عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 3852 اره ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6288 اگه فقط همین طلا رو داره نه ولی اگه بیش تر داره وطلایی براش میمونه بفروشه یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32856 وام بگیره بهتر از فروختن طلاست امروز طلا گرون شد یاارزون کسی خبر داره؟؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
shimawew عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 3527 طلا میخواد چیکار وقتی اعتماد به نفسش پایینه همین امروز اقدام کنه خودشو راحت کنه
arames20 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 6342 پس طلا برای چیه از عمل مهم تر هم داریم وا توبه لایک نکنید 🙏
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32856 اره چن ساله میگ ولی نتونسنه من خودم رفتم.هی میگ اعتماد ب نفس ندارم از خودم بدم میادمنم نیفم میاد ب ط ... حتما بفروشه اگ اینطوریه عزیزم.. طلا چیه مگه پس اندازه ک هروقت لازم داشتیم خرجش کنیم من فروختم گذاشتم بانک وام بگیریم ماشینو عوض کنیم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32856 اره چن ساله میگ ولی نتونسنه من خودم رفتم.هی میگ اعتماد ب نفس ندارم از خودم بدم میادمنم نیفم میاد ب ط ... حتما بفروشه اگ اینطوریه عزیزم.. طلا چیه مگه پس اندازه ک هروقت لازم داشتیم خرجش کنیم من فروختم گذاشتم بانک وام بگیریم ماشینو عوض کنیم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.