2777
2789
من تازه باردارشدم ۸هفته یکسره رنگ ادرارم‌پررنگه مصرف ابمم زیاده بعدپوستم بوره ولی خب میبیننم میگن بو ...

از روی رنگ ادرار و رنگ پوست به درستی میشه تشخیص داد و خطا نداره(البته بشرطی که مادر عفونت ادراری،دیابت بارداری یا مشکل و بیماری خاصی نداشته باشه)با توجه به انچه گفتی انشالله بچه ت پسره گلم🥰

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روی رنگ ادرار و رنگ پوست به درستی میشه تشخیص داد و خطا نداره(البته بشرطی که مادر عفونت ادراری،دیا ...

انشالله اول سلامتیش بعدپسرباشه چون دوتادختردارم یک پسر دوست داریم پسرباشه اینم امیدبخدا

اره دقیقا همینجوریه منم رنگ ادرارم تیره شده و پوست صورتم شفاف و روشن نینی ام پسره

اره عزیزم اگر مادر سالم باشه و بیماری خاصی نداشته باشه، این روش تشخیص صد در صده😉

خواهرم 4ماهه بارداره؛همون ماهه اول من از روی همین روش بهش گفتم پسره؛خیلی طب سنتی رو قبول نداره؛ الان رفته سونو بهش گفتن به احتمال زیاد پسره(تازه قطعی هم نگفتن، گفتن به احتمال زیاد🤗) 

انشالله اول سلامتیش بعدپسرباشه چون دوتادختردارم یک پسر دوست داریم پسرباشه اینم امیدبخدا

ایشالا خدا یه پسر سالم و صالح بهت میده.تو یه روایت خوندم اگر میخوای جنین ت پسر باشه(حالا یه سری دستورات داشت و اینکه میگفت) تا زمانی که تو شکمت هست محمد صداش کن.🤩

ایشالا خدا یه پسر سالم و صالح بهت میده.تو یه روایت خوندم اگر میخوای جنین ت پسر باشه(حالا یه سری دستو ...

اره کلا نیت کردم اگرپسرباشه محمدبزارم اسمشو انشالله خواسته خدااول سلامتش

اره عزیزم اگر مادر سالم باشه و بیماری خاصی نداشته باشه، این روش تشخیص صد در صده😉خواهرم 4ماهه باردار ...

بعضیا میگن به علایم ربط نداره ولی به نظر منم خیلی ربط داره مامان من بارداری اولم همون اوایل بارداریم گفت نینی دختره رفتم سونو دقیقا درست بود چون صورتم لکه آورده بود و ویارم خیلی شدید بود ولی اینبار همون اول مامانم گفت نینی ات پسره اینبار دقیقا برعکس بود علایمم