2777
2789

.

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۱۷۴ بود البته هشت هفته . معمولا میگن ضربان بالای ۱۴۰ پسره اما قطعی نیست

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

اره گلم بگو

رنگ ادرارت (نسبت به قبل از بارداری)پررنگ تر شده یا کمرنگ تر؟

رنگ پوستت نسبت به گذشته شفاف تر و سفیدتر شده یا برعکس؟

(البته اگر عفونت ادراری یا بیماری خاصی نداری)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
۹۰ درصد اینجوریه

ولی من خودمو خواهرام و فامیلام و خانومایی که مطب و سونوگرافی میومدن میپرسیدم هرکی بالای ۱۴۰ بود پسر بود 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

رنگ ادرارت (نسبت به قبل از بارداری)پررنگ تر شده یا کمرنگ تر؟رنگ پوستت نسبت به گذشته شفاف تر و سفیدتر ...

اول صب یکم پررنگ بعد عادی پوستم خوبه فقط یکم لک آوردم 

بدنم جوش زده یکم سینه سمت راست بزرگتر شده همش دوسدارم سمت چپ بخوابم پاهام همش یخ یکسره زیر پتوم حالت تهوعم نسبت ب بارداری قبلم ک دختر بود بهتره نع زیاد امت ب ترشی جات خیلی علاقه داشتم از اول بارداری سر دخترم حتی یدونه لواشک نتونستم بخورم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا