2777
2789

سلام کسی هست 

از گذشته های خیلییی دورو نامفهوم خاطره ای چیزی داشته باشه...

من ی خاطره ثبت شده تو ذهنم ولی بگم ممکنه باورنکنین

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۲۰روزگیم دارم ولی خبر نداشتم تا اینکه شروع کردم اونروز رو تعریف کردم برا مامانم گفتش بابا تو ۲۰روزت بود چطو یادت مونده حتی بهش گفتم تو پاسیو گل پتوس داشتیم وبه چه صورت نصبش کرده بودیم  ومبلامون قرمز مخمل بودن اما من تصورم این بود که خاطرم برمیگرده به ۴-۵سالگیم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

من الان چیزی یادم نمیاد

ولی 3،4 سالم بود نحوه مرگم تو زندگی قبلی رو یادم میومد هرشب کابوسشو میدیدم

الان تو این سن چیز جدیدی یادم نمیاد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من الان چیزی یادم نمیادولی 3،4 سالم بود نحوه مرگم تو زندگی قبلی رو یادم میومد هرشب کابوسشو میدیدمالا ...

زندگی قبلی چیه دیگه

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

من الان چیزی یادم نمیادولی 3،4 سالم بود نحوه مرگم تو زندگی قبلی رو یادم میومد هرشب کابوسشو میدیدمالا ...

چند تا زندگی داری مگه؟

چطور مرده بودی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

چه جالب تعریف کن

من یادمه ی عروسی قدیمی بود خیلی قدیمی یکی از اقواممون ک الان حدود تقریبا۵۰سالشه اونموقع ی دختر نوجوون بود لباس آبی آسمانی پوشیده بود میرقصید بعد انگار بخدا من ازشکمی جایی می‌دیدم🤦😂🤦(با سن اون خانوم هم حساب میکنم جوردرنمیاد ک من اونموقع بوده باشم)

بعد اون خانومه رو بازوش پنج تا لک و خال عین هم داشت هنوزم داره البته من خیلی رو اونا نگا کردم و یجور انگار نظرم جلب شده بود بعد دقیقا از زمانی ک خودمو شناختم عین همونو من روبازوم دارم 

اون خانوم اقوام خیلییییییی دوره و ب ژنتیک اینا ربط نداره..

نمی‌دونم ولی حسم میگ همون خاطره ی جنینی هستش🤦🤦🤦

حدود سه ماه پیش یادم اومد اصلا یادم نبود

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
من شوهرم از خونه و وسایلا و مسافرت‌هایی میگه که مادرشوهرم میگ اونموقع یک سالش بوده حتی خودشم میگه

من یک سالگی اینا دقیق خاطره ها یادمه...این قبل تولدم بود انگارخخخ