2777
2789
عنوان

بنظرتون مورچه ها راجب ما فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 83 پست
من هر وقت میبینم میکشمشون تو جارو برقی🥹

ایه ی هجده سوره ی نمل رو بر اب بخون

بریز توی لونه شون

یا اگه نمی دونی لونه شون کجاست

یه مورچه گیر بیار

همین ایه رو بخون

ولش کن

خبر می‌بره برای همنوعش دیگه برای همیشه میرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت رو خدا راس میگی ت کردی این کارو؟

بله

اوایل که اومدم این خونه مون

مورچه داشتیم

دخترم آیه رو خوند روی اب ریختم توی لونه شون 

بعد تک تک دیدم 

که گمان کردم ممکنه لونه ای باشه ما ندیده باشیم

به یه مورچه آیه رو خوند ولش کردیم

دیگه مورچه ندیدم

دیدی

اره هزار بارررر تازه شوهرمم مجبور کردم ببینه اونم عاشقشه هی دوتایی چندوقت ی بار میبینیم🤣

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من هر وقت میبینم میکشمشون تو جارو برقی🥹

نننننن من میذارم برن خداروشکر توخونه ندارم ولی توحساط هست نونم براشون میریزم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

خیلی با مزساتاق های جداگونه دارن

مورچه ای ب نام زی هم ببین 😍