2777
2789
عنوان

کسی هست همسرش معلم باشه اینجا

555 بازدید | 53 پست

سلام خانومای گل 

من یک خواستگار دارم معلم هستن و فعلا خودم درآمد زیادی ندارم در حد ۵ میلیون در ماه  و دانشجو پزشکی ام و تا چند سال دیگه نمیتونم شاغل بشم ولی بابام بالای صد داره و کلا همیشه خرید زیاد کردم و هر چی خواستم خریدم 

آیا این آقا می‌تونه زندگی رو بچرخونه فعلا هم شغل دوم نداره 

درآمدش چطوره ؟

خانوادم میگن پول مهم نیست و فلان ولی به نظرم نمیشه نادیدع گرفت 

و یه چیز دیگه چقدر با همکارهای خانومشون ارتباط دارند این آقا نزدیک پنجاه تا دختر معلم دنبال می‌کنه تو اینستا😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم معلمه ولی خب باسابقه هس و قبلنا خونه ماشین خریده. الان با این قیمتا حقوق معلما برای یک مرد زندگی میچرخونه ولی به سختی پس انداز میشه. اگر خیلییی تو رفاهی باید کمی قناعت کنی. 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

خودت داری پزشکی میخونی چه اصراری هست شوهر کنی؟ درستو بخون پس فردا اینترن و رزیدنت بشی دیگه نمیتونی ب ...

خوب خانوادم خیلی اصرار میکنن کلا رو منم اثر گذاشتن

و هم اینکه پزشکی دیگه مثل قبل نیست در حد یک کارمند سادس هم درآمدش و هم خیلی سخت شده وضعش خرابه

چه تناسبی داری شما با ایشون که به جواب مثبت دادن فکر کردی؟

به نظر من ازدواج با مرد معلم اشتباهه چون از پس هزینه زندگی بر نمیان ، رک بهت بگم بایدشما بیشتر خرج خونه و تفریح و همه چیز رو در آینده بدی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من خودم معلمم ولی شوهر معلم تک شغل نمیتونه مثل خونه باباتون براتون هزینه کنه....ارتباط بین همکاران معمولیه و هیچ چیز خاصی نیس بینشون به هر حال محیطیه که سالمه و مشکلی نداره...شغل دوم داشته باشه خوبه....معلما صبور و پر حوصله ان😄

شوهرم معلمه ولی خب باسابقه هس و قبلنا خونه ماشین خریده. الان با این قیمتا حقوق معلما برای یک مرد زند ...

محیط کارشون چطوره 

منظورم بیشتر از ارتباط با جنس مختلفه یکم عجیبه اینقدر دختر معلم دنبال کرده

خوب خانوادم خیلی اصرار میکنن کلا رو منم اثر گذاشتنو هم اینکه پزشکی دیگه مثل قبل نیست در حد یک کارمند ...

پزشکی هیچ وقت در حد کارمند ساده نبوده و نیست 

الان پزشک عمومی راحت 4 برابر یه معلم درآمد داره 

اگه بری توی کار زیبایی و ژل وبوتاکس و....که دیگه درآمد عاااالی میشه،  تخصص هم که نیاز به گفتن نداره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

محیط کارشون چطوره منظورم بیشتر از ارتباط با جنس مختلفه یکم عجیبه اینقدر دختر معلم دنبال کرده

محیطشون که تو مدارس پسرونه خانم نیس خدا رو شکر وگرنه مقایسه میکنه منو. فالو هم نداره کسی رو. برا شما کمی عجیبه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

پیج شخصیه منم همینطور همین مورد دلمو زده

حالا تو ازین نظر بد فکر نکن یبار تونستی غیرمستقیم ازش بپرس 

اگ من بخام مثلا یکیو انفالو کنی تو مجازی عکس العملت چیه 

بعد ب جوابش دقت کن

من خودم معلمم ولی شوهر معلم تک شغل نمیتونه مثل خونه باباتون براتون هزینه کنه....ارتباط بین همکاران م ...

مرسی عزیزم ایشالله موفق باشی 🤝🏻♥️

به نظرت اینکه پنجاه تا دختر معلم دنبال کرده عجیب نیست؟