2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنکور کامپیوتر دادم

من الزهرا مشهد میخوام. برای همینم باید رتبم تا ۳۰۰ بره. چطوری بخونم این 10 ماه رو؟ نظری داری؟ 

چه منبعی خوبه؟ اخوان دارم همشو. 

تسلط روی تستا کافیه؟ درسنامه و کتاب برام طولانیه😭

من الزهرا مشهد میخوام. برای همینم باید رتبم تا ۳۰۰ بره. چطوری بخونم این 10 ماه رو؟ نظری داری؟ چه منب ...

تایم خوبی داری برای خوندن بنظرم اول کتاب های تخصصی رو بخون و تخصصی هایی ک تقریباً تئوری هستن بعد برو سراغ کتاب های مثل الزامات و این ها ک فکر کنم بهش میگن شایستگی های فنی یا غیر فنی یادم نیس در آخر هم عمومی هارو بخون پیشنهادم اینه دروسی مثل ریاضی فیزیک شیمی رو تست نزنی چون ریسکش بالاس مگر اطمینان داشته باشی و من خودم کتاب های میر باقری و چهار خونه رو تست زدم ک ب جرئت میتونم بگم نصف تست های کنکور امسال البته تست های عمومی از چهار خونه بود

چه کسی میتواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد....

تایم خوبی داری برای خوندن بنظرم اول کتاب های تخصصی رو بخون و تخصصی هایی ک تقریباً تئوری هستن بعد برو ...

خیلی ممنون. 

من میخوام درسنامه رو بخونم بعد تست بزنمو مرور. 

بنظرت این کار اوکیه؟ 

بعد اینکه تستای تخصصیت رو چطوری زدی؟ چنددرصد؟ اونام با چهارخونه و میرباقری اوکی بودن؟ 

من اخوان دارم:^ خوبه؟ یا تست چهارخونه بزنم؟ 

خیلی ممنون. من میخوام درسنامه رو بخونم بعد تست بزنمو مرور. بنظرت این کار اوکیه؟ بعد اینکه تستای تخصص ...

من خودمم همین کارو کردم اول درسنامه خوندم بعد تست زدم

هنوز نتایج نیومده ک ببینم چند درصد زدم اما من کلا از 155 سوال نزدیک 40 تا تست زدم بعد اره بود سوالاتی ک من توی میرباقری خوندم و توی کنکور بود بعد من ت کانال های تلگرام زیاد تست زدم شبه کنکور هم دادم و اینکه من اخوان رو نخوندم نظری هم ندارم درموردش 

من خودمم همین کارو کردم اول درسنامه خوندم بعد تست زدمهنوز نتایج نیومده ک ببینم چند درصد زدم اما من ک ...

خب کارت درست بوده بنظر خودت؟ یا برگردی عقب کتابو میخونی؟ 

چند ماه وقت گذاشتی؟ 

خب کارت درست بوده بنظر خودت؟ یا برگردی عقب کتابو میخونی؟ چند ماه وقت گذاشتی؟

نه اصلا کتاب رو نمیخونم برگردم عقب بازم درسنامه میخونم

خیلی کم شاید یک ماه 

من الزهرا مشهد میخوام. برای همینم باید رتبم تا ۳۰۰ بره. چطوری بخونم این 10 ماه رو؟ نظری داری؟ چه منب ...

منم الزهرا مشهد میخواممم 

امیدوارم سال بعد هم دانشگاهی باشیم🫠✊🏻

زندگی میگن برای زنده هاست اما...