2777
2789
عنوان

کارتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 28 پست
نه راستش زیاد قصد تحصیل ندارم فقط میخوام مدرکمو بگیرم دیپلم

پس برای خودت یه کار دائمی ک‌بیمه داشته باشه جور کن تکنیسین دندونی اینجور جاها کار کنی بهتر از فروشندگیه گلم البته خواهرانه میگما فقط یه نظره

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین که مستقلی و رو پای خودت واستادیمن دبیر ریاضی امولی برای خانم خوب نیست به نظرم کار کردن زیادنظر ...

بله درسته ولی خب من اصلا نمیتونم پول از کسی بگیرم دلم نمیاد کوچیک ترین چیزی اگه بابام برام بگیره دلم میسوزه

بخاطر همین اینطوری راحت ترم حداقل هرچی بگیرم عذاب وجدان ندارم

آفرین که مستقلی و رو پای خودت واستادیمن دبیر ریاضی امولی برای خانم خوب نیست به نظرم کار کردن زیادنظر ...

چرا؟

من خانه دارم ولی ای کاش یکاری واسه خودم داشتم یه درامدی سرماه بود

بله درسته ولی خب من اصلا نمیتونم پول از کسی بگیرم دلم نمیاد کوچیک ترین چیزی اگه بابام برام بگیره دلم ...

ولی در مقابل شوهرت در آینده اینطور نباش

منم متاسفانه دلم برا بابام میسوخت و چیزی ازش نمیخواستم ، الان همین شده عادتم از شوهرمم زیاد چیزی نمیخوام، زن قانع مرد رو گدا میکنه

من دوست ندارم سرکار برم 

این قدر به خودت فشار نیار

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ولی در مقابل شوهرت در آینده اینطور نباشمنم متاسفانه دلم برا بابام میسوخت و چیزی ازش نمیخواستم ، الان ...

تاابد حق واقعا زن قانع مرد پر رو میشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
برای چهار پنج ساعت چقدر حقوق میدن؟🥲

سلام منم مشکل مالی دارم و بیکارم خیلی گرفتارم حتی واسه ۵۰ هزارم لنگم الان داشتم درددل میکردم یه خانمی بهم پیشنهاد داد گفت چندتا برنامه اس نصب کنی ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار گیرت میاد زودم اومد تو حسابم. اگه شماهام نیاز داشتید و انقدر پول به کارتون اومد بگید راهنماییتون کنم خیلی خوب بود خدا خیرش بده بتونی فعال باشی خیلی بیشترم گیرت میاد