2777
2789
عنوان

فرهنگیان چقدر بهتر شدههه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 34 پست
نیا فرهنگیان بخدا عمر و انرژیت هدر می‌ره 😭😭😭😭دلم خون شده از این شغل . نمیتونم بیخیال باشم وقتی م ...

خیلی خوبه که تعطیلی زیاد دارین حقوقش هم جدیدا بیشتر شده فکر کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیا فرهنگیان بخدا عمر و انرژیت هدر می‌ره 😭😭😭😭دلم خون شده از این شغل . نمیتونم بیخیال باشم وقتی م ...

عزیزم سخت نگیر من خودم فرهنگی هستم دخترم هم دوست دارم فرهنگیان قبول بشه 

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤

هدفتون این باشه رشته های تاپ قبول شه اگر نشد فرهنگیان و اگر فرهنگیان نشد پیراپزشکی

نه خودش فقط معلمی دوست داره با وجودی که درسش عالیه 

الان فرهنگیان خیلی نیاز به نیرو داره

کلی بازنشسته شدن که تو این چندساله جایگزین نشدن

منم سال‌های اول تدریسمه

کلی همکار جوون دارم

باز چند سال دیگه نیرو هاش زیاد میشه اونایی ک رسمی نیستنو میغرستن خونشون😂😐

بستگی به سابقه داره میتونم حقوق تون رو بپرسم؟ البته ببخشید اگه دوست داشتی بگو همیشه دوست داشتم بدونم ...

دریافتی ۱۴ تا ۱۵م

همین طوره ، من بعد یکسال تدریس انصراف دادم

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

راحت شده اما بیشتر معلما رو برای مناطق محروم میخوان من خودم امسال پشت موندم آخرم یه جا قبول شدم که محل خدمتش ۳ ساعت با خونه مون فاصله داشت انصراف زدم باهمه علاقه ایی که به معلمی داشتم 

ناراحت نباش

همه جا همینه

بازم میگی اونا بچه ان

ما از بزرگترا فش میخوریم