2777
2789
منظرتون تز نیاز نیاز جنسی هست؟خو وقتی با ی دختر هم ازدواج کنن ک عاشقشم باشع مطمئن باش دختره واسش کم ...

میدونی همش جنسی نیست، مردها برخلاف ظاهر ماجرا حجم تنهاییشون خیلی بزرگه و برای به اشتراک گذاشتن اون هرگز پیش قدم نمیشن، اینو خانوم‌های با تجربه فهمیدن و اینطوری بهشون نزدیک میشن!!

دوستی دارم چند ساله با خانومی همسن مادرش صیغه شدن و باهم زندگی میکنن!! میگه اون بلده حالم رو خوب کنه!! کنارش آرومم و حس خوبی میگیرم ازش... میگه از وقتی با این خانوم آشنا شدم فهمیدم " زن خوب " چقدر لازمه تو زندگی ، دیگه واقعا حوصله غر زدن و قهر و ناز و افراط و تفریط این دخترارو ندارم!!

این خانوم همه چیزش به اندازه‌ست، با شخصیته، با احترامه، گوش شنواست، عیب‌هامو برطرف میکنه بدون بی احترامی، آویزون نیست، رفیق روزهای بی کسی و ... !!

در مورد دخترها هم همینطوریه!! بارها همین سایت خوندم دخترهای ۱۸ و ۲۰ ساله دلباخته مردهایی ۵۰ ساله یا حتی مسن‌تر شدن!! میگن میدونیم اشتباهه اما کنارش حالمون خوبه !! 

واقعا همش مهارته و از تجربه‌ به دست اومده، امید که هر نسل بتونه آگاهانه زندگی رضایت بخشی رو با همراه خودش بسازه و دست از اخلاق‌های کودکانه خودشون بردارن...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.