2777
2789
عنوان

منبع درآمد شما از کجاست❓

171 بازدید | 10 پست

راضی هستید از شغلتون؟

چقدره درآمدتون؟

توی این دوره زمونه که چیزا هر دفعه گرون تر میشه میتونید به آرزوهاتون برسید با درآمدتون ؟

اگه دوست داشتین میتونین اینجا صحبت کنیم 

من خیلی توی فکر مسائل مالی ام و الان که فعلا راضی نیستم و دوست دارم کار جدیدی داشته باشم و البته پولساز 

ولی واقعا تا الان به نتیجه ای نرسیدم 

نه خودم شاغل نیستم 

شغل پدر کشاورزی 

خیلی چیزا دیگه نیس خونمون 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راضیم 

چون هم حقوق خودم هم همسرم تو زندگی هست خوب میریم جلو 

اگر حقوق یک نفر فقط بود،سخت میشد و به خیلی چیزا نمیرسیدیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خودم خانه دار و همسرم صافکار ماشین سنگین 

ما دیگه توی این ۱۵سال متاهلی به خونه و ماشین خوب رسیدیم ، ی پس اندازی هم برای پیری جمع کردیم....

بمیرم برای دل جوونها و اونایی ک هنوز هیچی ندارن🥺

میتونم بپرسم شغل شما و همسرتون چیه

خودم پرستارم 

همسرم گرافیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...