2777
2789
عنوان

کیا گل خونگی توی خونشون دارن

78 بازدید | 9 پست

گل خونگی با برگ های رنگی فکرکنم اسمش کروتون هس خریدیم داخل خونه توی حال پذیرایی گذاشتیم.توی خاکش کرم ریز مشکی داره درمیاد بیرون.سم هم ریختیم بازم زنده هستن.چیکار کنیم.کسی از این مدل گل داره؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاکش مخصوص گل آپارتمانی نیست ببرید گلفروشی خاکشو با خاک مناسب گلتون تعویض کنه

شوهرم از دوستش ک توی کار گل فروشی هس پرسیده دوستش گفته این مدل گل اگ خاکش عوض بشه خشک میشه.سم بریزین.ما هم سم ریختیم درست نشد 

دو تا چوب دارچین بریز تو گلدون 

روش دوم گلدون رو بزار تو ی تشت آب که غرق آب بشه ولی دیگه چند روز نباید آب بدی که خاکش خشک بشه 

اگر میدونی از پسش بر میای انجام بده وگرنه گل رو به فنا میدی من خودم ماهی ی بار اینجوری گل ها رو غرق آب میکنم هم سیراب میشه هم حشره هاش کشته میشه 

بعد اینکه کی گفته خاکش عوض بشه خشک میشه پس اگر گل بزرگتر بشه چطوری گلدون رو تعویض می کنند 

شرایط اینه که تا ی هفته اول که گل جابجا میشه نباید تعویض خاک داشته باشه بعد از اون میشه 

دو تا چوب دارچین بریز تو گلدون روش دوم گلدون رو بزار تو ی تشت آب که غرق آب بشه ولی دیگه چند روز نبای ...

الا فصل پاییز برا تعویض خاک خرابش نمیکنه یا بهار بشه؟؟ عکس گل رو نگاه کن.حتی چند تا کرم ریز توی زیرگلدانی اومدن

الا فصل پاییز برا تعویض خاک خرابش نمیکنه یا بهار بشه؟؟ عکس گل رو نگاه کن.حتی چند تا کرم ریز توی زیرگ ...

بهتره الان تعویض نکنی و اینکه حتماً جایی بزار که نور باشه و سعی کن خاک گلدان همیشه خیس نباشه 

من خودم ماهی ی بار تو تشت آب میزارم و بعد از اون دیگه آب نمیدم مگر اینکه بخوام کود بدم و گل هام همه کنار پنجره جنوبی هست که نور کافی میگیره 

باز اگر نتونستی مهار کنی گلدون رو بفرست پیش همون دوست همسرت که گل فروشی داره تا سم فراوان بزنه چون اونجا فضاشون آزاد هست سم راحت می‌زنند پس راحت تر میتونه آفات رو مهار کنه بعد که خوب شد بیار خونه ، بعد از اون دیگه سعی کن تا زمانیکه خاکش خشک نشده آب ندی چون آبیاری زیاد باعث آفات و خرابی گل میشه 

بهتره الان تعویض نکنی و اینکه حتماً جایی بزار که نور باشه و سعی کن خاک گلدان همیشه خیس نباشه من خودم ...

الا ب این گل یه روز در میان نصف لیوان آب بدم خوبه؟؟آب دادن باعث میشه کرم ها برن و بمیرن؟ 

الا ب این گل یه روز در میان نصف لیوان آب بدم خوبه؟؟آب دادن باعث میشه کرم ها برن و بمیرن؟

نه اینجوری آب دادن باعث میشه بیشتر رشد کنند ی بار سیراب آب بده ، ی هفته تا ده روز بسته به اینکه چقدر نور گیر هست آب نده یا اینکه ی سیخ چوبی فرو کن تو خاکش اگر خاک  خیس بود آب نده بزار خاک تقریباً خشک بشه بعد آب بده 

یا که ی ظرف بزرگتر از گلدون پر آب کن و گلدون رو نیم ساعت بزار داخلش تا کرم ها تو آب خفه شن 

بعد از اون هر زمان که خاکش خشک شد ی ظرف رو آب کن و گلدون رو نصفه بزار توش تا از طریق ریشه آب بخوره اینجوری سطح خاک خشک میمونه ولی گیاه آب میخوره و از طرفی کرم ها رشد نمی‌کنند که بیان رو سطح خاک