2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلی و او ام پی فینکس و طلایناگه میخوای نصب کنی بگو کد معرف بهت بدم یه پولی هم گیر من بیاد خیلی احتی ...

طلاین نصب کردم کد شمارو زدم.... 🤗🤗حالا اگر میلی و اون ام فینیکس هم نصب کردم کد هاتون رو میزنم خوشحال بشی

طلاین نصب کردم کد شمارو زدم.... 🤗🤗حالا اگر میلی و اون ام فینیکس هم نصب کردم کد هاتون رو میزنم خوشح ...

الهی من فدات بشم مهربون دستت دردنکنه خدا خیرت بده. خیلی کمک بزرگی بهم میکنی. الهی همیشه سلامت باشی و پر روزی♥️

بعد برداشت فقط با گوشی میشه؟یا الان میره تو کارتم و میتونم استفاده کنم کارت بکشم

خودت باید برداشت بزنی میاد رو کارتت طلاین چندساعت طول میکشه ولی اون دوتا فورا میاد حسابت اگه بلد نبودی بگو باعکس برات بفرستم توضیح بدم