دوستان من از از وقتی ۱۳ سالم بود سینم مو داشت مثلا کرکی زیاااد بود بخصوص وسط سینم و بعدها سنم بالاتر رفت و ازدواج کردم و بچه دار شدم این موها تیره تر و بلندتر شدن الان ب جز وسط سینم دور سینم موهای تیره تیره و بلند درمیاره طبیعی بنظرتون کدومتون این مشکل داشتید ؟
چاق هست ولی خیلی زیاد فست فود میخوره شاید بگم هر هفته دوسه تا پیتزای دونفره میخوره فلافل این چیزام م ...
خب درد نشونه سالم نبودنه و کم کم زیاد میشه از اونجا میدونم که من تا ۲۱ درد نداشتم چون خوب میخوردم و ما اصلا از بیرون نمیخریدیم سالی یه بار شاید
برای تنبلی هم فست فود و شیرینی خیلی بده
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خیلی شیرنی جات مصرف میکنه یعنی تنبلی تخمدان داره؟
عزیزم با سونو و ازمایش معلوم میشه سونوی لگن و شکم رو دکتر عمومی هم میتونه بنویسه و اونجا خود رادیولوژیست میگه جوابشو
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم