خانما من خواهرم کلاس چهارم که بود دختر داییم یه پسر داشت 15 سالش بود میگفت دخترتو بده من خواهرم دیگه اینقد ناراحت شد الان از همه مردا بدش میاد بعد من اوایل پیش خالم گفتم مامانم راضی باشه من راضی نیستم دختر دوازده ساله چی میفهمه از زندگی گفت پول دارن گفتم پول نمیخوایم وسط زندگی دختره گفت من نمیخوام پول واسش کاری میکنه؟ بعد رفته گذاشته کف دست دخترداییم اونم الان بعد چندسال زنگ زده مامانم که دختر بزرگت راضی نبوده مامانم میگه تو چیکاره ای گفتم بدرک هرکی هرچی میخواد بگه حرف من همونه که قبلا گفتم بعد جالب اینه خواهرم اصلا میگه اسم شوهر کردن نیارین پیش من داره درس میخونه میگه میخوام تهران قبول شم تازه اول راهمه من به مامانم گفتم بدرک هرکی هرچی میگه بذار بگه من گفتم خوب کاری کردم میخواد چیکار کنه حالا
من که نتونستم برا کسی که تنها کسش بودم خواهری کنم😔
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂
نه بابا مامانم پول مهم نیست منظورش اینه پسر خوبیه از نظر اونا
بگو درسش و میخونه و ادمای درست تری تو زندگیش میان
از حالا بچه رو درگیر شوهر و زندگی نکن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببخشید ولی چقدر بی فرهنگ..... پسر ۱۵ ساله چی می فهمه !!!
دختر ده ساله آخه !!!!!!!
خیلی بی شعوره دختردایی که زندگی این دو تا بچه رو داشت نابود میکرد
بازم دستت درد نکنه .....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بگو درسش و میخونه و ادمای درست تری تو زندگیش میاناز حالا بچه رو درگیر شوهر و زندگی نکن
بچه ده ساله 😐😐😐😐😐
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊