2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی بیان بغلت دختر وپسر  هستن عزیزم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

جنسیتشون مشخص شد

نه والا گفت کوچیکن ولی چپی رو احتمال پسر داد

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
به سلامتی بیان بغلت دختر وپسر هستن عزیزم

از کجا فهمیدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا حفظشون کنه برات

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

وای فک کنم دوتاشم پسر باشن، اونوقت مامان چهارتا پسر میشی😂😂ناشکری نکن اصلا، انشالا یکیش حداقل دختر شه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
وای فک کنم دوتاشم پسر باشن، اونوقت مامان چهارتا پسر میشی😂😂ناشکری نکن اصلا، انشالا یکیش حداقل دختر ...

نمیدونم چرا منم حس میکنم دوتاشم پسره

انتیم یجوری گفت معلوم نبود ولی کلا به سمت پسر بود شکش

اما من یه ماه پیش خواب دیدم به دخترو پسرن بزرگ شده بودن 7سالیشون میشد تیشرت همرنگ پوشونده بودم تو ماشین نشسته بودیم حالا پاشدم ناراحت شدم چون دوتاشم دختر میگیم باشه...ولی بعد ان تی واقعا حس کردم پسرن جفتشون یکیش دختر باشه سوپرایز خیلی شیرینی میشه اما فکر کنم خوابم حقیقت بود و همونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم چرا منم حس میکنم دوتاشم پسرهانتیم یجوری گفت معلوم نبود ولی کلا به سمت پسر بود شکشاما من یه م ...

انشالا، اول از همه شکر کن که خدا برات فرشته هاشو فرستاده و تورو لایق مادر شدن دونسته🥹دوم اینکه الهی شکر که توان مالیشو دارید و مشخصه روحیه بچه دارشدن رو داری، اینا همش نعمته، هر جنسیتی داشته باشن انشالا حامی و سالم و صالح باشن

انشالا، اول از همه شکر کن که خدا برات فرشته هاشو فرستاده و تورو لایق مادر شدن دونسته🥹دوم اینکه الهی ...

راستش برا یدونه اماده بودم ولی دوتا واقعا شوکه شدم و دیگه به معنی واقعی به خدا سپردم خودمو بچه دوست دارم ولی از پسش بربیام تو شهر غریب با شوهر تنبل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش برا یدونه اماده بودم ولی دوتا واقعا شوکه شدم و دیگه به معنی واقعی به خدا سپردم خودمو بچه دوست ...

الان همسرت نظرش چیه به بچه ها، قبولشون کرده؟ اولش که میگف سقط

الان همسرت نظرش چیه به بچه ها، قبولشون کرده؟ اولش که میگف سقط

دیگه زوری قبول کرده ولی اونم همش تو فکروخیاله مونده دیگه تیکه بارم میکنه گاهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40