2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 95 پست
وایمنم دیشب یا پریشب گفتم حالم خیلی بدهیه کاربر رندوم با کاربری جدید گفت بدتر بشی ایشالا😐😂 برگام ر ...

خب همون بوده 

فک میکنی کیه که اینقد حسد و بیشعوری تو وجودشه 

بعد مگر ما اینجا باهمدیگه پدرکشتگی داریم

والا بخدا شده من یک تاپیک حرفی زدم بحثی شده تاپیک بعدی یادم نیس طرف کی بوده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم ممنونمحالا اون روزا من قلبمم درد میکرد اصلا ی اوضاعی شدم

فداتشم 

تو زندگی چالش زیاد داریم 

خداروشکر قوی تر میشیم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

میدونید مشکل چیه

مشکل اینه میگن

یه عده همش میگن بچه نیارید

سقط کنید دیگه این شده 

باعث دعوا بین دو دسته

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

شماره مجازی هزارتاشم ممکنهبا قیمت محدود اون به درد نخور هاشو توی این رباتای تلگرام میفروشنیه ثبت نام ...

چقدجالب جنگیرم میگفتن با مجازی میاد ولی بعضیاشون ایپیاشون یکی نیست چیکار میکنن اینا ؟ هستن ۵ و۶ تافیک روشاخشونه کاربرا که به روشون میارن پروپرو نی نی یارتگ میکنن ومیگن بیاچک کن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

میدونید مشکل چیهمشکل اینه میگنیه عده همش میگن بچه نیاریدسقط کنید دیگه این شده باعث دعوا بین دو دسته

اینم هست ولی اصلش توهینای این کاربره . هرکی که واقعیتو میگه و میگه مادرزنم فیکه با دار و دستش میریزن سرش و هرچی دلشون میخواد میگن

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

کاش از کسی مایه نذاره عکس شخص خاصی رو نزاره پروفایلش

همش بخاطر همین 

یه عده باور کردن مادر زن

دوستدار آقاست اصلا تو این

فازا نبوده 

فداتشم تو زندگی چالش زیاد داریم خداروشکر قوی تر میشیم

همینکه غذاهاشو نمیزاره یک هیچ جلوییم

همینکه با کاربری اصلیش لغوه بازم جلوییم😂🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چقدجالب جنگیرم میگفتن با مجازی میاد ولی بعضیاشون ایپیاشون یکی نیست چیکار میکنن اینا ؟ هستن ۵ و۶ تافی ...

عین سرور وی پی ان میمونه که میتونی برای کشورای مختلفش رو بخری

شماره آلمان و آمریکا و هر جا بخوای قابل خرید هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینم هست ولی اصلش توهینای این کاربره . هرکی که واقعیتو میگه و میگه مادرزنم فیکه با دار و دستش میریزن ...

خب یه عده از طریق مادر زن میخوان

اون دسته رو ادب کنن به قولی و بگن 

ما پشتشیم

امیدوارم واقعا بررسی بشه !

رسیدگی شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

رسیدگی شده

میشه نتیجه رو بگید چیشد ؟
@niniyar‍ 

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

چقد خره بااین عقیده پوسیده ش مادرم هس تاسف برای عقل نداشتش

دیدی ک ب همه گفته

فعلا خودش با ۷تا توله اش مایه مباهات و افتخار سایت میدونه😂🤣

میشه نتیجه رو بگید چیشد ؟@niniyar‍

بسته شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت