2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 95 پست
بسته شد

ممنون از پیگیری هاتون

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

@elham_kk‍ نی نی یار گفت بالاخره بسته شد اکانتش !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@elham_kk‍ نی نی یار گفت بالاخره بسته شد اکانتش !

بازم خوبه ولی کاش کلا نمیتونست با کاربری جدید بیاد و کل کاربریای حال حاضرش میترکید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بازم خوبه ولی کاش کلا نمیتونست با کاربری جدید بیاد و کل کاربریای حال حاضرش میترکید

با کاربری سرود عشق اومده تو تاپیکی ک ربطی بهش نداشته

نوشته برو بجای چرخیدن تو سایت بچه از پرورشگاه بیار🙄😐

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
با کاربری سرود عشق اومده تو تاپیکی ک ربطی بهش نداشتهنوشته برو بجای چرخیدن تو سایت بچه از پرورشگاه بی ...

کلا بدبخته

نمیدونم شاید ایگنور کردن همگانی چاره کارش باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کلا بدبختهنمیدونم شاید ایگنور کردن همگانی چاره کارش باشه

ن فکر کرده 

تنها رسالت یک زن تولید مثله

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اللن کدوم کاربریش بسته شد

نمیدونم والا معلوم نیست
میخواستم تگت کنم اسمت سخت بود هرکار میکردم تگ نمیشدی 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره . الان کدوم ترکید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم والا معلوم نیستمیخواستم تگت کنم اسمت سخت بود هرکار میکردم تگ نمیشدی 😂

😂😂😂

حالا فک میکنید این دیگه نمیاد

در حال حاضر داره کاربری میسازه😂

😂😂😂حالا فک میکنید این دیگه نمیاددر حال حاضر داره کاربری میسازه😂

اره 😂 حالا همینکه یکی از کاربریاش ترکید هم باز خوبه . یکم حرص بخوره دلم خنک شه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره 😂 حالا همینکه یکی از کاربریاش ترکید هم باز خوبه . یکم حرص بخوره دلم خنک شه😂😂

سرود عشق

بانوی مهربان

عاشق امام زمانم

بانوی گل

معلوم نیست کدوم

سرود عشقبانوی مهربانعاشق امام زمانمبانوی گلمعلوم نیست کدوم

واه واه واه همش بانو بانو بانو

1
5
10
15
20
25
30
35
40