2777
2789

من دخترم امسال میره کلاس اول

چه کارایی کردین که پایه بچتون قوی شد چون بنظرم اول خیلی حساسه

چه کتابی یا چه وسیله کمک درسی گرفتین موثر بود منم بگیرم

کلاس اول بیشتر روی املا کار میکنن،ریاضیش چیز خاصی نداره

شما کتاب دیکته ی کلاس اولی ها رو حتما تهیه کن

هر شب بهش دیکته بگو چه معلم بخواد چه نه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارسی وریاضی عسلی خانم جانی پور 

پرازنمونه سواله 

روزی ۱یادوصفحه باهاش کارکن 

البته اینم بگم تادی ماه فقط لوحه هست که هموناهم خیلی مهمه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هیچ کتابی 

فقط و فقط مرور و تکرار و آرامش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

معمولا کمک درسیا رو مدرسه خودش تعیین میکنه 

خیلی سبز و طالب تبار و این جور کتابا 

یه دیکته شب هم دارن اونم عالی حروف خیلی سخت داره اول از روش بده بخونه بعد هر شب چند خط املا بگو 

هرچی املا بگی نوشتاریش قوی تر میشه کاری که من برا دخترم کردم 

ریاضی هم ببین معلم کمک درسی معرفی میکنه یا نه

کاری نمیخاد بکنی 

سه ماه اول سخت میگذره برات ولی کم کم خودش اوکی میشه 

من دخترم مدرسه بهش کمک درسی داده بود تو هم کلاس خودشون کار میکردن 

فقط باید حوصله به خرج بدی تا راه بیوفته 

یکم اذیت میشی 

دیکته رو به روش های مختلف بگو تا بچه خسته نشه

یه کم که راه افتاد ازش بخواه اون به شما دیکته بگه و تصیح کنه.املای بادکنکی بهش بگو تا بتونه فشار دستش رو با مداد کنترل کنه

تا میتونی روی دست ورزیش کار کن 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اها باشه عزیزم ممنونکتاب خاصی مدنظرتون هست که بهتراز بقیه باشه

همون که گفتم عزیزم

کتاب دیکته ی کلاس اولی ها

یعنی تازه از دی ماه الفبا شروع میشه؟

نه عزیزم از یکی دو روز دیگه شروع میکنن