2777
2789
عنوان

آزمون شهری گواهینامه

275 بازدید | 41 پست

دوستانی ک تجربه دارن چیکارکنم برای بار سوم آزمون شهری پاس کنم تموم بشه هفته بعد دارم ماشین برای تمرین ندارم بامربی هم چندبارکلاس گرفتم درضمن قرص پروپرانول هم خورده بودم بهم راهکارمیگین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزکناراونابودم برای همین اشتباه کردم

نه دیگه 

اونا دنیایی استرس ان

خودتم که خدای استرسی

میرید باهم به صحبت

یکی میگه افسر بداخلاقه

یکی میگه الکی رد میکنه

یکی میگه دشمنی دار با ما

یکی میگه ماشین کلاجش سفته

فرمون کجه

استارت فلانه

همه هم اشتباه میگن

همه میشه ملکه ی ذهن شما

کلا میری که رد شی

دفه ی بعد دور واستا

هم کلام نشو 

انگاری شما یه نفر میخوای امتحان بدی

نه دیگه اونا دنیایی استرس انخودتم که خدای استرسیمیرید باهم به صحبتیکی میگه افسر بداخلاقهیکی میگه الک ...

من این باراتفاقابرای قبولی صدرصد رفته بودم ب حرفای دیگران هم چندان توجه نکردم بااینکه پروپرانول خوردم کمی استرس گرفتم سرپارک دوبل فرمان سال نشدوخاموش کردم 

بنظرم ماشین آزمون وبایدتعمیرگاه ببرن من دیدم بعضاحتی باماشین خودشون اومدن ردشده

من شنیدم کلاچ میارن بالا تر جایی ک ی سانت بیاری بالا خاموشی 

ب مربیم گفتم گف منم شنیدم اما ماشینمو ک دست افسر میدم همونجوری تحویل میگیرم اگه اینکارو بکنن هم درست میکنن برمیگردونن ی پیچ داره با اون دستکاری میکنن خیلی باید حواست باشه 

من شنیدم کلاچ میارن بالا تر جایی ک ی سانت بیاری بالا خاموشی ب مربیم گفتم گف منم شنیدم اما ماشینمو ک ...

منم اینوشنیدم ب مربی هم گفتم اماگفت تلقین میکنی و چنین چیزی نیس