2777
2789

اون باباش پولداره ایفون ۱۶ خریده براش البته معمولی

منم با پول خودم و سرکار رفتن و خرد خرد جمع کردن یه شیائومی خریدم بعد خانواده شوهرم میگفتن ایفونم خوبه اینا ... منم گفتم منو نباید بااون مقایسه کنین که ، انگار دارین منو با پدرش و ثروت پدرش مقایسه میکنین نه خودش😶😂 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

برات مهم نباشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خوب گفتی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهم نباشه

نه مهم نیس واسم واقعا 

چون من با زحمت خودم خریدم و دارم با باباش مقایسه میشم

خیلی وقتا خیلی چیزا همینجوریه ما از زندگی عقب نبودیم فقط پدر پولدار نداشتیم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

خوب گفتی

والا الان دختره خودش پول درنیاورده نمیتونه ادامسم بخره از باباش داره دیگه

منظورشون این بوده بابات باید برات بخره.

میگفتی اون مجرده وقتی متاهل شد باید ببینید شوهرش همین شیائومی که من برای خودم خریدم و براش میخره یا مثل من خودش باید کار کنه گوشی بخره 

زهد ریایی،جهل مقدس...
نه مهم نیس واسم واقعا چون من با زحمت خودم خریدم و دارم با باباش مقایسه میشمخیلی وقتا خیلی چیزا همینج ...

دنیا پر از مقایسه کردنه تو هر زمینه ای ها. بخوای فکرتو درگیر هر کدوم اینا بکنی پیر میشی اول و اخرش حرف هست پس بیخیال

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
منظورشون این بوده بابات باید برات بخره.میگفتی اون مجرده وقتی متاهل شد باید ببینید شوهرش همین شیائومی ...

غلط کردن بابام از کجا بیاره 

خیلی گلایه دارن به شوهرم میگفتن میخرید😂😂

بیکارینا.گوشی دخترخاله شوهرو با گوشی تو مقایسه میکنین...جاری من گوشی ایفون خریده.. بخدا من اصلا نفهمیدم گوشیش آیفونه..حتی نفهمیدم گوشیشوعوض کرده..حتی نمیدونم گوشی قبلیش چی بود..اینقدرکه برام مهم نیستاین چیزا..رابطمونم باهم خوبه

پارسا پسرمامان😍
بیکارینا.گوشی دخترخاله شوهرو با گوشی تو مقایسه میکنین...جاری من گوشی ایفون خریده.. بخدا من اصلا نفهم ...

من نکردم اونا کردن

خیلی پررو هستن آخه گوشی که شوهرت باید برات بخره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خیلی پررو هستن آخه گوشی که شوهرت باید برات بخره

میبینی توروخدا 😶 شوهرم میگفت اولویت های مهم تر داریم بمونه بعد عروسی :/ 

شوهرت چرا برات نخرید 

شیامی هم عالیه 

حتی می‌تونستی با پول خودت شوهرت هم یه چی بزاره به گوشی خفن تر بگیری

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
شوهرت چرا برات نخرید شیامی هم عالیه حتی می‌تونستی با پول خودت شوهرت هم یه چی بزاره به گوشی خفن تر بگ ...

شوهرم میگف بمونه بعد عروسی الان اولویتای مهم تر داریم 

من نکردم اونا کردن

میگم یعنی اصلا برات مهم نباشه... یادمه یه بار سه چهار سال پیش مهمون خییلی پولدار برای مادر شوهرم اومده بود.بعد که رفتن خواهر شوهرم گفت  دقت کردی کیف خانمه مارک بود.قیمتش چند میلیونه..ومن که یک ساعت روبروش بودم و اصلا یادم نبود کیفش چه مدلی وچه رنگی بود😂

پارسا پسرمامان😍