2777
2789

ازاد . مدرک معتبر تر 

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

آزاد، استادای بهتر، مدرک معتبر تر، دانشگاه معتبر تر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام‌نور برای شاغل ها و متاهل ها عالیه 

تعداد جلسات کمی داره و میتونی کلا غیرحضوری بخونی

اگه شاغلی و متاهل 

یا میتونی خودخوان بخونی 

دانشگاه خوبیه شهریه شم کمه 

من آدمی نیستم که خودخوان درس بخونم رفتم آزاد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

اگر درسخونی پیام نور میتونی بخونی اما اگر میخوای کلاس باشه جزوه باشه و قاعدتا شهریه بیشتر برو آزاد مدرک هم هیچ فرقی ندارن،کلا واسه استخدام نمی‌پرسند مدرکت از کجاست

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

پیام‌نور برای شاغل ها و متاهل ها عالیه تعداد جلسات کمی داره و میتونی کلا غیرحضوری بخونیاگه شاغلی و م ...

خود خوان یعنی بدون استاد ؟ خودت باید بفهمی چجوری به جواب رسیده ؟ 

خود خوان یعنی بدون استاد ؟ خودت باید بفهمی چجوری به جواب رسیده ؟

تعداد جلساتش کمه 

بعضی واحدها کلا مجازیه 

منظورم اینکه خودت باید تلاش کنی خبری از جزوه نیست

ولی خب با خوندن نمونه سوال هم میتونی قبول بشی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

کسایی که میگن مدرک پیام نور معتبر نیست رو درک نمیکنم

این دانشگاه تایید وزارت علوم رو داره

برای کسایی که نمیخوان در کلاس حضور داشته باشن عالیه 

زحمت خوندن با خود دانشجوئه 

برای ارشد موفق تر عمل میکنن 

بیشتر امتحانات این دانشگاه تستی هست 

کتابهای حجیمی داره 

برای استخدام کسی نمیگه چون مدرکت از پیام نور هست ردی

بلکه از شما فقط رزومه و مهارت میخوان

که کسب این دو تا مورد هیچ ربطی ب دانشگاه نداره مربوطه ب تلاش دانشجو 

اکثر همکارهای من از دانشگاه پیام نور مدرک گرفتن و واقعا هم باسوادن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀