2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون و قرص دوفاستون

9358 بازدید | 16 پست

با سلام خدمت دوستان گلم

امروز دکتر برام شیاف تجویز کرد و ده روز پیش پیش یه دکتر دیگه رفتم دوفاستون دادن مصرف میکنم.

هفته ۷ بارداری هستم

خواستم سوال کنم مصرف همزمان دوفاستون و شیاف پروژسترون ضرر ندارد ؟

تسید فولیک۶ ب تنهایی مصرف کنم یا یدوفولیک ؟

بعدش شیاف سیکلوژل پروژسترون جعبه چند شما گرفتین ؟

چرا اینقدر گرونه با دفترچه نیروها مسلح و چند قلم دارو دیگه شد ۴۲ تومن.

دوست عزیز من همزمان هم شیاف مصرف میکردم و‌هم دوفاستون. سیکلوژست که نبود، ایرانی بود. فکر کنم اصلا ب ...

ممنون از راهنماییتون 

شما لکه بینی داشتین 

یعنی ضرر نداره ؟شما روزی چندتا شیاف مصرف میکردین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییتون  شما لکه بینی داشتین  یعنی ضرر نداره ؟شما روزی چندتا شیاف مصرف میکر ...

من اوایل که لکه بینی داشتم روزی دوتا شیاف مصرف میکردم. ی روز بدجوری ترسیدم و خونریزی کردم مثل پریود🙈 از اونموقع هم شیاف و هم دوفاستون مصرف کردم. تقریبا اواخر بارداری شیاف رو قطع کرد و دوفاستون رو تا حدود سه هفته به زایمان میخوردم ولی تعدادشو کم کرد. روزی سه تا بود که اواخر روزی یکی میخوردم.

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت

من لکه ندارم خداشکر فقط گاهی رحمم منقبض میشه نمیدونم طبیعی یا نه

حالا دکتر بخاطر اینکه قبلا یه سقط داشتم بهم گفت شبی یکی دوفاستون بخورم. الانم شیاف داده 

سلام خانوم عزیز. من دقیقا سوال شما رو دارم 

شما آخرش موفق شدید از دکتر بپرسید؟ مصرف همزمان شیاف و دوفاستون ضرر نداره؟ خیلی میترسم تا یکی دو روز دیگه به هیچ دکتری دسترسی ندارم که بپرسم.

راستی با وجود لکه بینی نی نی تون براتون موند؟ 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست