2777
2789

همسرم خیانت کاره ،اولا پنهون میکرد یه وقتی مچشو میگرفتم عذر خواهی میکرد،ولی الان نه،گوشیش رمز داره

توی اینستا آن فالوم کرده

هیچ جایی باهام نمیاد ،میگه خودت برو ،نمیزاره عکس دونفری بگیریم بزارم استوری،اصلا هیچ حرفی نمیزنه باهام مگر مواقع ضروری ،کلا عوض شده،حالا من خونوادم اصلا پشتم نیستن واسه طلاق،بنظرتون درخواست مهریه کنم و خونه خودم بمونم ،یا فرار کنم برم یه شرکتی که جای خوابم داره،

اگه خونه خودم بمونم و درخواست مهریه کنم ،ممکنه خونوادم دخالت کنن و پشیمونم کنن ،مطمئنم بابام پشیمونم میکنه،چون میگه شوهرت اهل کاره ،خونه داره،معتاد نیست اگه هم با دخترا میره خودت باید جمعش کنی اون مرده اشکال نداره

میدونم اگه درخواست مهریه بدم میاد کلی دعوا میکنه

بنظرتون بهترین تصمیم چیه

INTP(منطق دان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زندگی می‌کنی ؟؟؟ فرار کنی ؟؟؟ 😐😐😐 اونم با قوانین اینجا 

چه فکریه آخه این؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

چه تصمیم بچگانه ای فرار کنی

خب خونه بمونم درخواست مهریه کنم بابام میاد منصرفم میکنه

مطمئنم هر روز باید بیاد نصیحت کنه بگه چرا این کارو میکنی،چرا میخای جدا شی ...

INTP(منطق دان)

کجا زندگی می‌کنی ؟؟؟ فرار کنی ؟؟؟ 😐😐😐 اونم با قوانین اینجا چه فکریه آخه این؟

منظورت از قوانین چیه؟میرم شرکتی که جای خواب داره

از نظر قانون اگه برم اشکالی نداره فقط نفقه ام قطع میشه 

INTP(منطق دان)

خب خونه بمونم درخواست مهریه کنم بابام میاد منصرفم میکنهمطمئنم هر روز باید بیاد نصیحت کنه بگه چرا این ...

خب فرار کنی که هزار تا انگ بهت بزنن برو به حرفه یاد بگیر بعد که مستقل شدی جدا شو 

نمیتونی بری سرکار؟

خب سرکار برم باز بیام این خونه؟!!واقعا تحمل نگاه بقیه رو ندارم

اینکه هر ماه یه خانم بهم زنگ بزنه بگه شوهرتو جمع کن بهمون زنگ نزنه

INTP(منطق دان)

منظورت از قوانین چیه؟میرم شرکتی که جای خواب دارهاز نظر قانون اگه برم اشکالی نداره فقط نفقه ام قطع می ...

شوهرت یا پدرت ببخشید میتونن بیان با گیس بکشن برت گردونن ، و همین قانون کاری بهشون نداره 😊

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خب سرکار برم باز بیام این خونه؟!!واقعا تحمل نگاه بقیه رو ندارماینکه هر ماه یه خانم بهم زنگ بزنه بگه ...

مدرک جور کن برای خیانتش برای دادگاه 

شوهرت یا پدرت ببخشید میتونن بیان با گیس بکشن برت گردونن ، و همین قانون کاری بهشون نداره 😊

چجوری؟؟چون طبق قانون حتی رای دادگاه نمیتونه به زور یه زن رو بیاره خونه

INTP(منطق دان)