2777
2789
عنوان

آش خوشمزه محلی شما چیه

82 بازدید | 12 پست

آش آبغوره کسی خورده طعمش چطوره 

آش محلی ما پتله هست که با ترشی میخوریم خیلی خوشمزه ست 

آش اوماج هست که سلیقه ایه 

آش ترشی هست که اونم طعم مجلسی داره و خوشمزه ست 

آش کشکک هم داریم که با شیره خورده میشه اونم خیلی خوبه یه چیزی تو مایه های حلیمه ولی فرق داره 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

آش ترش

آش گوجه

آشی که کشک و دوغ و ماست و رشته رو باهم قاطی میکنیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آش بلغور معروف به عاشوری،چون بیشتر محرم پخته میشه

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

ی غذایی داریم با گوشت و حبوبات پخته میشه به اسم شله با قیمه تزئین میشه ما مشهدی ها عاشقشیم.

آش اوماج داریم نمیدونم مال مشهد هست یا نه .

انواع اشکنه داریم با کشک و گردو و نعنا داغ پخته میشه، ی نوع دیگه داریم با رشته آش و تخم مرغ و سیب زمینی پخته میشه،

ی غذایی داریم با گوشت و حبوبات پخته میشه به اسم شله با قیمه تزئین میشه ما مشهدی ها عاشقشیم.آش اوماج ...

شله مشهدی معروفه تا حالا امتحان نکردم به بار ان شاء الله اومدیم مشهد امتحانش کنیم ... اطراف حرم کجا شله هاش خوشمزه ست؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

شله مشهدی معروفه تا حالا امتحان نکردم به بار ان شاء الله اومدیم مشهد امتحانش کنیم ... اطراف حرم کجا ...

اطراف حرم پیدا نمیکنی ولی اومدی مشهد بگو بهت جای خوب معرفی میکنم